Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kaaistraat 1517

KORTGENE
200 m²
kamers
€ 350.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Te koop casco (voormalig Chinees restaurant met bovenwoning), gelegen in de kern van het dorp Kortgene, op loopafstand van de haven en dicht bij alle voorzieningen.

Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

Het object is met name aan de binnenzijde door brand verwoest. Alle nutsvoorzieningen zijn thans afgesloten en niet als zodanig bruikbaar. Ook de brandgeur is niet geheel weg. Het object dient gerenoveerd te worden of opnieuw gebouwd, c.q. ontwikkeld.

Gezien de prima locatie, de oppervlakte van het perceel en alle andere van belang zijn de factoren is dit object zeer geschikt voor een eigen ondernemer of als belegging. Er zou bijvoorbeeld gedacht kunnen worden aan één of meerdere bedrijfsruimten met appartementen o.i.d.

De belendende percelen bestaan uit een Vleeschhouwerij en een Woongalerij. Tegenover het pand is een hotel/restaurant gevestigd. Het perceel heeft een eigen ontsluiting aan de achterzijde via de Achterstraat.

Het perceeloppervlak bedraagt 274 m2 eigen grond.
Afmeting begane grond circa 162m2.
Afmeting verdieping (voormalige bovenwoning) circa 122m2.

Bestemming: Gemeente Noord Beveland. Volgens het vastgesteld en geheel onherroepelijk in werking zijnde bestemmingsplan Bebouwde kom Kortgene 2014 betreft dit een Centrum bestemming.

Algemeen:
Een voorbehoud voor financiering is niet mogelijk. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is, zonder ontbindende voorwaarden en met alle mogelijke uitsluitingen t.b.v. aansprakelijkheden van verkoper. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Eventueel genoemde afmetingen, inhoud of oppervlakte zijn circa aanduidingen. Indien deze voor u van wezenlijk belang zijn dient u deze zelf na te meten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan verstrekte informatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waar de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Uw interesse is gewekt? graag nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 350.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  200 m²
 • Perceelsoppervlakte
  274 m²
 • Inhoud
  600 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Geen
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandkreekstraat 1
KORTGENE
€ 325.000,- k.k.
95 m²
4 kamers
Beschikbaar
Soetelaer 22
KORTGENE
€ 349.500,- k.k.
103 m²
3 kamers
Beschikbaar
Druivenlaan 4
KORTGENE
€ 425.000,- k.k.
96 m²
4 kamers
Beschikbaar
Wilhelminastraat 73
KORTGENE
€ 359.000,- k.k.
110 m²
5 kamers
Beschikbaar
Botterlaan 46
KORTGENE
€ 875.000,- k.k.
166 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.