De woning ligt op loopafstand van de haven van Kortgene en de dorpse faciliteiten. In het hart van Kortgene vind je diverse winkeltjes, een supermarkt, een ambachtelijke slager, een bakker, een aantal heerlijke restaurants en nog veel meer!
Goes met alle stedelijke voorzieningen is bereikbaar binnen 15 autominuten.
Indeling:
Begane grond
Bij een eerste aanblik lijkt de woning aan de Kaaidijk 21 een compacte tussenwoning. Echter, deze woning heeft aan de achterzijde een ruime aanbouw die aanzienlijk meer leefruimte biedt. Bij binnenkomst bevindt u zich in de hal, waar zich de trapopgang en de meterkast bevinden. Vanuit de hal betreedt u de lichte woonkamer, die naadloos overgaat in de centraal gelegen keuken, het kloppend hart van de woning. De aanbouw herbergt een ruime eetkamer met openslaande deuren die toegang bieden tot de zonnige tuin. Vanuit de eetkamer is er tevens toegang tot een separate toiletruimte en een eenvoudige badkamer.
Verdieping
Deze verdieping biedt een royale overloop met volop opbergruimte. Er zijn twee comfortabele slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer direct toegang biedt tot een compacte, eigen badkamer met moderne voorzieningen zoals een toilet, douche en wastafel. Aan de voorzijde bevinden zich twee charmante dakkapellen die zorgen voor extra lichtinval, terwijl aan de achterzijde een royale dakkapel een prachtig uitzicht biedt op de tuin.
Tuin
De voortuin is onderhoudsvrij en volledig betegeld, waardoor u weinig tijd kwijt bent aan onderhoud. Een hoge groene haag biedt volop privacy en creëert een beschutte sfeer. Daarnaast is er voldoende ruimte om hier op eigen terrein te parkeren.
De diepe achtertuin is een groene oase waarin u heerlijk kunt ontspannen. Er is een groot terras en een aangebouwde berging/schuur, compleet met water- en elektra-aansluitingen, en een opstelplaats voor de wasmachine. Deze ruimte functioneert in feite als een praktische bijkeuken. Achterin de tuin staat een houten blokhut, perfect voor extra opslag of als hobbyruimte.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt een ouderdomsclausule en een asbestclausule op in het koopcontract.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.