Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Jufferswegje 4

KAPELLE
117 m²
kamers
€ 285.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een ruime woning, op een royale kavel en recentelijk grotendeels opgeknapt. Aan het Jufferswegje 4 te Kapelle staat deze twee-onder-een-kapwoning die al deze eigenschapen heeft en meer! De woning heeft recent een enorme transformatie ondergaan. Zo zijn beide woonlagen grondig aangepakt en is er nieuwe keuken geplaatst die nog geen seconde is gebruikt.

De woning ligt op een perceel van 287 m2 eigen grond, met om te beginnen aan de rechterzijde de lange oprit voor de garage. Achter de woning volgt een tuin van circa 11 meter diep. Binnenin is een ruime woonkamer terug te vinden op de begane grond, gevolgd door de open keuken en de serre achterin. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer.

Vanaf de entree is de hal te betreden. De hal aan de rechterkant geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de trapopgang en als laatste de woonkamer. De meterkast is ook recent geheel vernieuwd.

De woonkamer ligt over de lengte van de woning, met voorin de zithoek en achter in de eethoek. Op dit tweede gedeelte volgt de open keuken. Dit is het pareltje van de woning en is zo nieuw dat het nog nooit is gebruikt. Daarmee is de volledige woonkamer en keuken geheel aangepakt en opgefrist.

Vanuit de keuken is de serre achter de woonkamer te bereiken. Dit geeft een heerlijke plek in het voor- en najaar om te vertoeven. Vanuit de serre zijn zowel de achtertuin als de garage te bereiken.

De overloop op de eerste verdieping sluit aan op een drietal slaapkamers en de badkamer. Een van deze kamers ligt aan de voorzijde en nummer twee en drie aan de achterzijde. Onder deze laatste valt ook de ouderslaapkamer.

De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en een wastafel. Via een vlizotrap vanaf de overloop is de zolder te bereiken. Hier hangt ook de Cv-opstelling.

Een van de fijne aspecten van de woning is de diepe garage aan de rechterzijde. Deze biedt naast plek voor een auto ook wat extra bergruimte. Voor de garage is er ook al plek voor een tweetal auto’s.

De tuin achter de woning is circa elf meter diep en ligt op het oosten. Direct achter de woning ligt het terras en loopt door tot achter de garage. Er is daarmee voldoende ruimte om hier een aantal heerlijke zithoeken te creëren.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 285.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1969
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Perceelsoppervlakte
  287 m²
 • Inhoud
  464 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Bekijk verloop van de zon

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.