Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Johannes Postkwartier 48

MIDDELBURG
Icon
134 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

In de wijk ‘Klarenbeek’, gelegen aan een fijn hofje in de rustige en geliefde ‘Kwartieren’ met veel groen en alleen bestemmingsverkeer, bevindt zich deze ruime gezinswoning (ca. 440 m3) met aangebouwde stenen berging en zonnige achtertuin op het zuidwesten met achterom. De vijf basisscholen, de middelbare school, gymzaal en de Jumbo zijn onmisbaar in de wijk en maakt het buurtje mede daardoor erg populair. Als je bedenkt dat het centrum op slechts 5 fietsminuten te bereiken is en één van de mooiste wandelroutes over het monumentale bolwerk en de singels gewoon om de hoek ligt, begrijp je ook waarom veel mensen hier graag willen wonen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, portaal, keurig toilet, trapkast, tuingerichte en extra ruime woonkamer (hal is bij woonkamer getrokken) met openslaande deuren naar de achtertuin, halfopen keuken welke is voorzien van een keukenblok in u-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap, gaskomfoor met bakplaat, combimagnetron en vaatwasser, binnendoor bereikbare (fietsen)berging met deur naar de voortuin, inbouw- en meterkast. De trap naar de eerste verdieping is afgesloten en bevindt zich tussen de keuken en woonkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kastruimte en vaste (spil)trap naar de tweede verdieping, drie ruime slaapkamers, waarvan één met vaste kasten. De volledig betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, douche, wastafelmeubel, hangtoilet en de wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel, bergruimte en extra bergruimte achter knieschot. Hier bevindt zich ook de vierde slaapkamer welke is voorzien van een ruime dakkapel.

Algemeen:
– Voorzien van 10 zonnepanelen,
– Gelegen in rustig woonerf,
– Tuin op het zuidwesten,
– Vrije achterom,
– Vier ruime slaapkamers,
– Rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. In verband met het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst eveneens een ‘ouderdomsclausule’ en ‘asbestclausule’ opgenomen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  138 m²
 • Inhoud
  410 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.