Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Jasmijnstraat 3

GOES
113 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

2^1 kap woning met garage en volwassen tuin.
Ruimte, sfeer en heerlijk wonen in de stad!

Algemeen:
Op loopafstand van het centrum van Goes, gelegen in een rustige kindvriendelijke straat, deze royale 2^1-kap woning (1964) met garage.

Deze prachtige woning is nog steeds eigendom van de eerste bewoner. Dat zegt genoeg; het is hier goed wonen! De woning werd altijd goed onderhouden maar voor de huidige eisen die gesteld worden aan woongenot is er sprake van een gedateerde woning. Het huis biedt verrassend veel leefruimte en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De lagere en middelbare school liggen op letterlijk maar een steenwerp afstand. Ook voor actieve senioren is het een fijne woning door de korte afstand tot het centrum van Goes.

De indeling is als volgt:
Aan de linkerzijde ligt een oprit naar de garage. De oprit heeft parkeerruimte voor twee grote auto’s.
De hal is voorzien van een meterkast, toiletruimte, garderobe-nis en trap naar de 1e verdieping. Via de hal en de keuken kunt u de woonkamer bereiken.

Keuken
De degelijke keuken ligt aan de rechter achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in nog best modern dessin en heeft aan twee zijden kast- en bergruimte (waaronder een kelderkast). De volgende apparatuur is aanwezig: 4-pits gastoestel, afzuigkap, koel- en vrieskastcombinatie en een oven. Vanuit de keuken kunt u de achtertuin bereiken.

Woonkamer
De mooie doorzon woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan voor-, achter- en linker zijkant. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Gecentreerd in de kamer bevindt zich een schouw met gaskachel.
Het eetgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde. Van hieruit kunt u middels een terrasdeur de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een ruime overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde van het woonhuis en twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer, voorzien van balkon, aan de tuinzijde. De badkamer bevindt zich tussen de voorste en de achterste slaapkamer aan de zijde van de buitengevel.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is iets vergroot doordat de vaste kast van de voorste slaapkamer alsmede die van de ouderslaapkamer erbij betrokken is. Ook is er een hoek van de voorkamer genomen voor deze uitbouw. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, een nette douche en 2e toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is ook met vaste trap bereikbaar. Hier treft u een overloop aan met berging en een zolderslaapkamer met eveneens veel opbergmogelijkheden.

Tuin
De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft daardoor een prima bezonning tot in de avond. Aan de achterzijde vindt u prachtig groen dat u privacy biedt. Er ligt een terras aan de achtergevel in combinatie met een gazon. Een mooie volwassen berkenboom is er een echte eyecatcher.

Garage
Via de achtertuin kunt u de garage bereiken. Deze is voorzien van een betonnen vloer, een aardappel keldertje, een kanteldeur en een loopdeur.

Bijzonderheden:
• Levering in overleg.
• Houten buitenkozijnen met gedeeltelijk dubbel glas (voornamelijk op de begane grond dubbel glas)
• CV en warmwatervoorziening: gaskachel in de woonkamer alsmede elektrische vloerverwarming. Huurboiler op verdieping.
• Meterkast: gemoderniseerd.
• Keuken en 1 slaapkamer voorzien van vaste kasten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie cq waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1964
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  113 m²
 • Perceelsoppervlakte
  287 m²
 • Inhoud
  399 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Prinsenhof 14
GOES
€ 349.000,- k.k.
137 m²
5 kamers
Beschikbaar
Stikkerstraat 32
GOES
€ 279.000,- k.k.
116 m²
6 kamers
Beschikbaar
Houttuinen 1
GOES
€ 475.000,- k.k.
160 m²
6 kamers
Beschikbaar
Kloetingseweg 12
GOES
€ 229.000,- k.k.
100 m²
4 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.

Sinke Komejan