Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Jacoba van Beierenstraat 35

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN
127 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Naast een ruime gezinswoning met garage, ook een kantoor aan huis? De twee-onder-een-kapwoning aan de Jacoba van Beierenstraat 35 te ’s-Heer Hendrikskinderen biedt dit alles en meer!

Gelegen op een diep perceel van 324 m2 eigen grond staat deze verrassend ruime woning, die door de aanbouw van de keuken en het kantoor achter de garage in omvang is toegenomen. Daarnaast zijn er door de jaren vele investeringen gedaan om de woning up-to-date te houden, waaronder de keuken en woonkamer, een gedeeltelijke renovatie van de badkamer en een diepte-investering in de zonnepanelen, spouwisolatie en kozijnwerk.

Door de uitgebouwde keuken heeft de woning een zeer ruime begane grond gekregen. Echter is er ook voldoende ruimte op de verdiepingen terug te vinden, met drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

De entree naar de hal ligt aan de linkerkant van de woning. De lange hal die hierna volgt geeft toegang aan de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Waar voorheen de hal uitkwam in de keuken, is dit nu een extra gedeelte van de woonkamer geworden aangezien de keuken is verplaatst naar de aanbouw. Daarmee is het een heerlijke ruime woonkamer, met voorin een zithoek gevolgd door de eethoek achterin. Vanuit de eethoek is er zicht op en toegang tot de diepe en fraai aangelegde tuin.

Vanuit de woonkamer is hierna de keuken in de aanbouw te bereiken. De keuken staat in een U-vorm en geeft ook zicht over de tuin. De nette keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

Aan de rechterkant van de woning liggen de garage en het kantoor. Via de oprit aan de voorzijde en na de overkapping volgt de garage. De garage is zowel via de sectionaaldeur als via de tuin te bereiken. In de garage is er voldoende ruimte voor een auto en de witgoedapparatuur. Achter de garage volgt het portaal naar het kantoor. Deze extra ruimte kan geheel naar uw eigen wensen worden gebruikt, waaronder een kantoor of salon aan huis.

De tuin achter de woning ligt op het zuidwesten en is door de lengte een heerlijke plek om bijna de hele dag van de zon te genieten. Zowel direct achter de woning als geheel achter in de tuin liggen terrassen. Daarnaast staat achterin ook de houten berging.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan de eerste drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en tweede toilet. De douchehoek is recent vernieuwd. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming.

Via de vaste trap vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Door middel van een dakkapel heeft de overloop hier een extra bureauhoek gekregen. Daarnaast ligt hierachter de vierde slaapkamer.
Door de jaren is er veel geïnvesteerd in de woning. Te beginnen bij de 18 zonnepanelen die door de ligging van het dak goed zijn gepositioneerd. Vervolgens is in 2016 de cv-installatie vernieuwd en is de spouw geïsoleerd. In 2017 zijn rondom hoogwaardige kunststof kozijnen geplaatst. Kortom gaat het hier om een zeer nette woning met veel ruimte en mogelijkheden. Bent u benieuwd? Maak dan nu een afspraak via 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  127 m²
 • Perceelsoppervlakte
  324 m²
 • Inhoud
  569 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.