Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Jacob Pieterse Boreelstraat 10

MIDDELBURG
78 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starters opgelet! Een instapklaar appartement op de derde etage op loopafstand van het park het Meiveld met aangrenzend een winkelcentrum, scholen en diverse medische voorzieningen zoals huisarts, fysio en apotheek. Het appartement omvat een lichte woonkamer, twee slaapkamers, half-open keukenruimte, nieuwe badkamer en een balkon aan zowel de voor- en achterzijde van het appartement. Doordat het appartement zich op de derde etage bevindt, geeft het zowel vanuit het appartement als op beide balkons een prima uitzicht op dit deel van Middelburg en heeft u de gehele dag zon of schaduw. Tevens beschikt het appartement over een inpandige berging welke beneden gelegen is.

Entree:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergruimtes.

Wonen en slapen:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, de beide slaapkamers en de badkamer en toilet. De lichte woonkamer heeft een balkon aan de achterzijde welke op het zuid westen is gelegen. Daar heeft u een mooi uitzicht en zon in de middag en avond. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is enkele jaren geleden vernieuwd en omvat een ruime douche, een wastafel met meubel en een spiegel. Het balkon aan de voorzijde is te bereiken via de keuken en beide slaapkamers. De keukenruimte heeft een witte keukenopstelling met een donkergrijs werkblad en is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, magnetron, oven koelkast en vaatwasser.
Kortom: een prima appartement om te starten.

Algemeen:
– appartement bevindt zich op de derde etage met zowel voor als achter vrij zicht op de omgeving;
– woonoppervlakte ca. 78 m²;
– gunstige ligging nabij goed uitgerust winkelcentrum;
– in de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen berging;
– het energielabel D tot en met 16-10-2029;
– maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt thans € 91,00 per maand.

Om een goede indruk te krijgen van dit mooie appartement nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer een aantal artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop van het appartement, waaronder een ouderdom- en asbestclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  78 m²
 • Inhoud
  250 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.