Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Irenestraat 52

COLIJNSPLAAT
92 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Knus, sfeer en veel details? En dat ook nog eens voor een prachtige prijs! Achter de leuke tuitgevel van de Irenestraat 52 op Colijnsplaat volgt dit allemaal. Denk hierbij aan de gelakte balkjes in de woonkamer en keuken, de open haard en de oude balken op de eerste verdieping. Deze kleine geschakelde woning heeft meer te bieden dan het eerste blik doet vermoeden!

Op de begane grond liggen de woonkamer, keuken, badkamer en een ruimte die eventueel als kantoor of extra slaapkamer in gebruik genomen kan worden. Op de eerste verdieping volgt de ruime overloop, met aan weerszijden twee mooie kamers onder de prachtige kap.

Begane grond
De entree van de woning ligt aan de zijkant achter de poort, waarmee de hal te bereiken is. In de hal ligt de meterkast en er is aan de linkerkant toegang tot de badkamer en rechtdoor het deel tussen woonkamer en keuken. Hier is de trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd. De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasmeubel.

Aan de voorkant van de woning ligt de keuken en het eetgedeelte. De landelijke keuken is sfeervol verwerkt tussen opgemetselde muurtjes en is voorzien van gasfornuis, afzuigkap en oven. Warmwater is er via de geiser. Er is voldoende plek voor een losse koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

De woonkamer ligt achterin de woning en heeft een heel gezellige zithoek rondom de recent vernieuwde houtkachel, met een heerlijk zicht op de achtertuin. Het geweldige aan deze ruimtes zijn de zwartgelakte originele balkjes.

Achter de woonkamer ligt in de aanbouw een extra ruimte, die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een extra slaapkamer, waardoor levensloopbestendig wonen mogelijk is. Ook een kantoor of atelier aan huis behoren tot de mogelijkheden!

Verdieping
De eerste verdieping is werkelijk een plezier voor het oog. De oorspronkelijke balken en de brede planken van het dakbeschot springen vol glorie in het oog. Ook de oude vloerdelen zijn bewaard gebleven. Dit geeft zowel de twee slaapkamers als de overloop enorm veel sfeer en woongenot! Het dak is namelijk via de buitenzijde na geïsoleerd. Op de overloop is er kastruimte in het schuine gedeelte gecreëerd.

Tuin
Direct achter de woning ligt de achtertuin, die te bereiken is via de gang naast de woning. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De extra ruimte achter de woning en de hierop volgende berging zijn netjes gepotdekseld.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Perceelsoppervlakte
  145 m²
 • Inhoud
  338 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.