Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Inlaag 44

WOLPHAARTSDIJK
99 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Prachtige, onder architectuur gebouwde bungalow met een riant perceel eigen grond!

Wolphaartsdijk is een leuk toeristisch dorpje in Zeeland. De mooie ligging aan het Veerse Meer maakt dat het toerisme en met name de watersport een belangrijke plaats inneemt. Het uitzicht over het Veerse Meer en op het aan de overkant gelegen Kortgene is een echte trekpleister. Het kleinschalig recreatiepark is dan ook een heerlijk vertrekpunt om Zeeland te verkennen per fiets, auto of boot.

Het eerste wat u ziet bij aankomst is deze royale bungalow met de door de huidige eigenaar perfect onderhouden tuin.
Parkeren kan op eigen terrein.

Indeling:

Via de ruime hal heeft u toegang tot de eerste slaapkamer. Voorheen waren dit 2 slaapkamers maar door de aanpassing is er nu een mooie lichte kamer gecreëerd. Doorgaand in de hal bevinden zich de meterkast, een toilet met fonteintje, de badkamer en tweede slaapkamer. De badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een ligbad, douche, toilet en wastafel.
De ruime slaapkamer is voorzien van vaste kasten en via de schuifpui naar de tuin kunt u hier in de ochtend heerlijk uw dag beginnen. Ook heeft deze slaapkamer directe toegang tot de woonkamer. Doordat de woonkamer een open haard heeft maar ook een zonnescherm is het hier een heel jaar door heerlijk genieten. Ook is hier weer een mooie grote schuifpui geplaatst. De wandcontactdozen in de woonkamer kunnen geschakeld worden. De open keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

Via de keuken komt u in de garage/berging. Op dit moment is de ruimte in gebruik als berging.
De mogelijkheid is er om een extra slaapkamer/badkamer te maken want het leidingwerk en afvoeren zijn al aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk de ruimte te gaan gebruiken als garage.

De tuin is keurig onderhouden en door de vele bloemen en planten elk jaargetijde een plaatje. Kortom een tuin waarin het heerlijk relaxen is.

Algemeen:

* royaal perceel EIGEN grond
* geen parklasten
* volledig geïsoleerd
* voorzien van vloerverwarming (uitgezonderd de slaapkamers)

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Ingetrokken
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1996
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Perceelsoppervlakte
  909 m²
 • Inhoud
  375 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.