Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

IJsselstraat 46

MIDDELBURG
82 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Stap binnen in jouw droomhuis, deze mooie hoekwoning met vier slaapkamers, ruime keuken en een doorzon woonkamer is instapklaar te noemen. Dit op loopafstand van het winkelcentrum “Stromenwijk” en de grens van een groenstrook met speelvoorzieningen. Deze nette woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, zonnescreens, rolluiken en heeft een prima op het noordwesten gelegen achtertuin waarin zich nog een ruime berging/ schuur bevindt van ca. 20m²

Wonen en slapen
Begane grond: entree, hal met vernieuwde meterkast en laminaattegels, trapopgang met zijraam en toilet. Doorzonkamer met schouw, zonnescreen aan de voorzijde, laminaatvloer en uitzicht op voorgelegen groen. De ruime en moderne keuken, deels in de uitbouw, met tuindeur en trapkast met witgoedaansluiting is o.a. v.v. inbouwapparatuur. Deze bestaat uit een 5-pits glazen gaskookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en RVS afzuigkap. De noordwesten gelegen achtertuin geniet van een heerlijke bezonning en heeft een zeer riante berging/ schuur en vrije achterom. Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met fijne lichtinval door het zijraam en 4 mooie slaapkamers die zijn v.v. laminaatvloeren. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over o.a. een douche, leuk steigerhouten wastafelmeubel en inbouwspots. De zolder is te bereiken via een vlizotrap en is geïsoleerd, tevens is deze voorzien van een dakraam en de CV opstelling Nefit Proline uit 2018.

Tuin
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een vrije achterom, tevens is er een ruime berging/ schuur van ca. 20m². De voortuin is praktisch en groen aangelegd en u kunt aan de voorzijde van de woning makkelijk parkeren.

Uitgelicht
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Bovenverdieping voorzien van rolluiken;
– Ruime moderne keuken voorzien van alle gemakken;
– Achtertuin met vrije achterom en ruime berging/ schuur van ca. 20m²;

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er aanvullende artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  82 m²
 • Perceelsoppervlakte
  333 m²
 • Inhoud
  285 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.