Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

I.G.J.van den Boschstraat 13

WILHELMINADORP
136 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Mogelijkheden aan huis, letterlijk! Aan de I.G.J. van den Boschstraat 13 te Wilhelminadorp staat deze nette en sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met een reeks aan mogelijkheden. Dit is mede gecreëerd door de lange aanbouw aan de achterzijde. Hierdoor is de keuken vergroot, is er een ruime badkamer, slaapkamer en kantoor op de begane grond gerealiseerd.

Met de badkamer en een ruime slaapkamer op de begane grond is het geheel dus levensloopbestendig. Het kantoor hierachter kan eventueel worden gebruikt om thuis te werken of om een tweede badkamer te realiseren. Er is daarnaast op de zolder boven dit gedeelte ruimte om een vierde slaapkamer te realiseren. Dit alles biedt naast de al ruime oorspronkelijke woning veel mogelijkheden betreft indeling en gebruik. Benieuwd naar deze verrassende twee-onder-een-kapwoning? Bel ons op 0113-251000 voor een afspraak!

Via de poort aan de zijkant van de woning is de achtertuin te bereiken. De woning is vervolgens te betreden via de bijkeuken aan de achterzijde. Aan de voorzijde, in het originele gedeelte, ligt over de gehele breedte de woonkamer. Met aan de linkerzijde de houtkachel is dit bij uitstek de plek om een heerlijke zithoek te creëren. Aan de andere kant volgt de eethoek.

Achter de eethoek volgt vervolgens de keuken. Deze is door de extra ruimte van de aanbouw omgevormd tot een woonkeuken. Door twee dakramen blijf de ruimte ook mooi licht. De nette opstelling is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken en de badkamer te bereiken. Via de trap vanuit de keuken is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping zijn er een tweetal slaapkamers gelegen, wat het totaal op drie brengt.

Achter de keuken volgen de badkamer, de bijkeuken, de slaapkamer en het kantoor. De badkamer is zeer netjes uitgevoerd en bestaat uit een douche, tweede toilet en een wastafel.

Vanaf de bijkeuken is er toegang tot het toilet, de meterkast, het washok en de achtertuin. Naast plaats voor de witgoedapparatuur hangt hier ook de cv-ketel. Boven dit gedeelte loopt een ruime zolder, die eventueel omgevormd kan worden tot een extra slaapkamer. Door het plaatsten van een vaste trap in de bijkeuken, waar er voldoende plaats voor is, kan deze eenvoudig toegankelijk gemaakt worden.

Achter de bijkeuken volgt de derde slaapkamer. Achter deze slaapkamer ligt het kantoor. Hierin zijn al voorzieningen getroffen om het om te bouwen tot badkamer. Het is dus ook geschikt als levensloopbestendige woning. Eventueel kan deze kamer ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals een salon of studio.

De woning en garage liggen op een perceel van 375 m2 eigen grond. De garage staat aan de linkerkant van de woning en heeft door de lengte meer dan alleen plek voor een auto. Voor de garage kunnen op eigen terrein ook twee auto’s staan. Achter de originele woning en de garage volgt de achtertuin. De tuin heeft achterin een heerlijk terras, waar de zon het langst op staat.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  136 m²
 • Perceelsoppervlakte
  375 m²
 • Inhoud
  526 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Video

Bekijk verloop van de zon

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.