Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Huygensstraat 22

KRUININGEN
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage, dit op een mooie locatie in Kruiningen! Die kans mag Sinke Komejan u nu aanbieden aan de Huygensstraat 22 te Kruiningen. De woning biedt een ruime woonkamer met doorlopend het eetgedeelte en de halfopen keukenruimte. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel. De geheel woning is netjes onderhouden maar behoeft op enkele punten wat gemoderniseerd te worden.

WONING
Via de entree aan de zijkant van de woning is de hal te betreden. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De ruime woonkamer is in een L-vorm gelegen met voorin een heerlijke zithoek met een open haard. Doorlopend komt u terecht in het eetgedeelte met toegang, door middel van een schuifdeur, naar de achtertuin. De halfopen keukenruimte is praktisch ingedeeld en biedt voldoende werkblad. Via de oorspronkelijke achterdeur komt u terecht in de bijkeuken, welke in 2007 is geplaatst. Deze ruimte biedt plaats aan de witgoedopstelling en toegang tot de ruime garage en de achtertuin.

De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een drietal slaapkamers en de badkamer. De voorste slaapkamer, tevens de grootste (ca.20m2), heeft een mooi balkon. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn ca. 8m2 groot. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Verder bevindt zich tegenover de badkamer nog een kastruimte waar u het nodige kunt opbergen. De ruime zolderverdieping is via een luik een een aluminium trap te bereiken.

TUIN
De woning staat op een perceel van 400 m2 eigen grond, wat is verdeeld over twee percelen. De achtertuin is gericht op het noordwesten en diep genoeg om altijd een plekje te vinden in de zon of schaduw. Een houten berging biedt ruimte voor de nodige tuinbenodigdheden. De gehele tuin zowel aan de voor- zij- en achterkant van de woning is verzorgd en groen aangelegd. Een ruime oprit met carport biedt op eigen terrein voldoende parkeerruimte aan twee auto’s.

ALGEMEEN
– Aangebouwde en vanuit binnen bereikbare garage
– Verwarming alsmede warm water Nefit Smartline HR uit 2008
– Ruime voorste slaapkamer voorzien van balkon
– Aangebouwde bijkeuken
– Woning voorzien van aluminium rolluiken
– Oplevering in overleg, voorkeur medio april 2022

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1987
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  400 m²
 • Inhoud
  466 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Video

Bekijk verloop van de zon

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.