Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Houtenburgseweg 9H

ZOUTELANDE
93 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op prachtlocatie aan de rand van Duinpark het Kustlicht bieden wij u deze vrijstaande recreatievilla aan. Deze woning is gesitueerd aan de rand van het park en daarmee goed gesitueerd. Het perceel is maar liefst 900m² groot. Het gehele woon- en slaapprogramma bevindt zich op de begane grond, u stapt op deze manier zo vanuit de slaapkamer het terras op voor de eerste zonnestralen, wat natuurlijk niet alleen praktisch maar ook echt ontspannend is.

Duinpark het Kustlicht ligt aan de voeten van de duinen aan de rand van het kustdorp Zoutelande. Zee, duinen, strand en natuur, het is er allemaal. Het park is modern, ruim opgezet en op steenworp afstand van de zee. Een duinovergang bevindt zich tegenover het park. Via Kustlicht Zeeland Vakanties zijn er goede verhuurmogelijkheden. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de woning alleen voor eigen gebruik te houden. Aan u de keus.

WONEN
De woning is ruim opgezet. De woonkamer meet bijvoorbeeld 37m² en er is door de hoogte en de raampartijen veel daglicht toetreding. Vanuit de woonkamer is via een schuifpui toegang tot het terras en de tuin. De nette keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en gaskookplaat.

SLAPEN
Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer behoort bij de andere slaapkamers en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. Twee van de slaapkamers hebben via een schuifdeur toegang tot de tuin. Verder is er op de begane grond nog een separaat toilet.

TUIN
Het perceel heeft een goede zon ligging op het zuiden en er is door de situering altijd ruimte om in de zon of uit de zon te zitten. Doordat de woning aan de rand van het park is gesitueerd is er een goede mate van privacy te creëren. De aangebouwde berging is ideaal voor het opslaan van fietsen en strandspullen. Tevens is er op de eigen parkeerplaats, plaats voor maar liefst vier auto’s.

GOED OM TE WETEN
ALGEMEEN
-Platte daken vernieuwd in 2019
-Red Cedar op de zonkant vervangen in 2019
-De woonkamer is deels voorzien van screens
-Voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
-Parkbijdrage Kustlicht € 346,25 (2021)
-Vereniging van Eigenaren t.b.v. gemeenschappelijk terrein € 260,- (2021)
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de gehele inventaris
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1997
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  900 m²
 • Inhoud
  395 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.