Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hoofdstraat 39D

KORTGENE
46 m²
kamers
€ 165.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Instap klaar en netjes afgewerkt appartement met twee slaapkamers en balkon aan de sfeervolle Hoofdstraat.

U vindt het op de 1e verdieping van appartementencomplex ‘De Dukdalf’. Het heeft een dubbele bestemming. (Zowel recreatief als permanente bewoning). Het complex is voorzien van een centrale entree, een lift, een gemeenschappelijke tuin en een centrale was-/droogruimte.

In het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Omschrijving
Bij het binnenkomen treft u een hal aan die de woonkamer en twee slaapkamers met elkaar verbindt. De op de Hoofdstraat gerichte woonkamer is voorzien van een eenvoudige, maar nette open keuken v.v. inbouwapparatuur (elektrische kookplaat, afzuigkap oven en koelkast) en een op het oosten gesitueerd balkon. De badkamer (voorzien van douche en toilet) is te bereiken via de grote slaapkamer. Bij het appartement behoort een inpandige berging in het gebouw.

Tuin
Het appartement heeft aan de achterzijde een gemeenschappelijke tuin met een ruim terras. Tevens bevindt zich hier parkeergelegenheid.

Ligging
Het appartement ligt midden in het centrum van Kortgene! Het appartement is geschikt voor zowel permanente bewoning als voor recreatief gebruik.

Oplevering
Aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden
Het appartement is keurig verzorgd. Er is een gezamenlijke fietsenberging en een ruimte met wasmachine opstelling en droger. De bijdrage aan de Vve bedraagt € 197,16 per maand alsmede een voorschot voor de stookkosten en het gebruik van water, van € 70,- per maand. Verwarming middels blokverwarming.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 165.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2006
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  46 m²
 • Inhoud
  157 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Kaaistraat 1517
KORTGENE
€ 350.000,- k.k.
436 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.