Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hofzicht 1

NOORDGOUWE
267 m²
kamers
€ 1.395.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In de meest groene woonkern van Schouwen-Duiveland mogen wij u aanbieden; dit schitterende landhuis. Een kwalitatief zeer hoogwaardige woning op een bijzonder goede locatie. Goed, doordat de woning gelegen is op een rustige locatie in de woonwijk en het gehele perceel goed omsloten is met brede groenstroken. Mede hierdoor kunnen we met recht spreken van een tuin met veel privacy. Daarnaast zijn zowel het woonhuis als het bijgebouw en het zwembad doordacht op het perceel gesitueerd. Het ruim bemeten perceel heeft een oppervlakte van 3.860 m2 eigen grond waarbij de achtertuin gesitueerd is op het zonnige zuiden.

Deze gasloze woning is recent voorzien van 32 zonnepanelen in combinatie met een grondwarmtepomp waardoor er nu sprake is van een energielabel A+++. Het zwembad beschikt over een separate warmtepomp die verdekt achter het bijgebouw geplaatst is.

Naast de bijzonder goede locatie heeft deze woning zoveel extra’s te bieden, zoals o.a. een zwembad, vloerverwarming, dubbele inpandige garage en een fraaie tuingerichte woonkamer met haard. Naast de ruime woonkamer zijn er nog twee andere kamers op de begane grond aanwezig, die desgewenst ook als slaapkamer gebruikt zouden kunnen worden. Nu is één van deze kamers, de kamer aan de voorzijde van de woning, in gebruik als kantoorkamer. Wijnliefhebber? Ook daar is aan gedacht! Via de keuken is er toegang tot de heerlijk koele (wijn)kelder.

Via de hal met vide is de eerste verdieping toegankelijk. Hier bevinden zich twee complete badkamers en vier volwaardige slaapkamers. Waar met name de master bedroom ruim is opgezet met aansluitend een kleedkamer voorzien van een kastenwand aan twee zijden. De slaapkamer boven de twee inpandige garages is ook erg ruim en opgedeeld in twee delen. De tweede verdieping is toegankelijk door middel van een vlizotrap en is in gebruik als bergzolder.

Tuin
De tuin is in verschillende compartimenten ingedeeld die voor het overgrote deel vanuit de woonkamer en tuinkamer te zien zijn. De tuinkamer verbindt buiten echt met binnen en is dan ook de meest gebruikte ruimte.
Aan het terras grenst een vijver met enkele mooie sierbomen. Achterin de tuin staat een stenen bijgebouw in de stijl van de woning, die in tweeën is opgedeeld. Eén deel voor het tuingereedschap en één deel ten behoeve van het zwembad. In deze laatste is er ook een sauna met douche aanwezig. Het zwembad is net voor de schuur geplaatst en heeft een afmeting van ca. 4 x 10 meter. Fruit en groente uit eigen tuin? Achter de schuur is de moestuin gesitueerd. Hier staan o.a. diverse bessenstruiken. Fruitbomen vindt u naast de woning en de walnootboom staat voor het huis.

Algemeen tuin:
– Achtertuin op het zuiden;
– Zeer veel privacy;
– Volgroeide tuin met enkele mooie sierbomen en fruitbomen;
– Zeer veel (bijzondere) vogels;
– Tuin besproeiing aanwezig;
– Eigen grondwaterbron aanwezig;
– Schuur ca. 6 x 3,2 m;
– Overige opstallen; kas en kippenhok;
– Zwembad met een afmeting van ca. 4 x 10 meter;
– Geheel omzoomd met een brede groenstrook. Mede doordat er in het bestemmingsplan verplichte groenbuffers zijn gecreëerd kunnen we dit als een zeer groene woonwijk betitelen.

Garage:
De garage heeft een interne afmeting van 6 x 7,1 meter en is ook vanuit de woning toegankelijk. Achterin de garage is de grondwarmtepomp geïnstalleerd met de omvormer voor de zonnepanelen.

Algemeen woonhuis:
– Ruim bemeten perceel; 3.870 m2 eigen grond;
– Inhoud woning ca. 1.175 m3;
– Woonoppervlak ca. 267 m2, exclusief overige inpandige ruimte van 62 m2;
– Dubbele inpandige garage ca. 6 x 7,1 m;
– Woning met energielabel A+++, grondwarmtepomp met zonnepanelen;
– Gehele begane grond (m.u.v. garage) voorzien van vloerverwarming;
– Gebouwd door een kwaliteitsaannemer.

Als locatie ertoe doet en u een kwaliteitswoning zoekt die traditioneel gebouwd is, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met onze makelaar Erik de Bruine. U bent van harte welkom! Een bakje koffie wordt geserveerd. Dat wijntje uit de wijnkelder komt bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Schuddebeurs:
Schuddebeurs valt onder de dorpskern Noordgouwe, maar is als het ware meer een buitenwijk van Zierikzee dan van Noordgouwe. De buitenplaats Schuddebeurs is een schitterende woonlocatie met opvallend veel groen en villa’s. Op Schouwen-Duiveland absoluut één van de mooiere woongebieden! Een ruim opgezette woonwijk waar rust en natuur de kernwoorden zijn. Wie landelijk en rustig wil wonen, zou zeker een woning in Schuddebeurs kunnen overwegen.

Natuur maakt een belangrijk deel uit van het wonen in Schuddebeurs. De bossen van Schuddebeurs zijn niet zo groot, maar er is genoeg te zien. Een overvloed aan oude bomen waarvan eiken, beuken, meidoorns en verschillende naaldbomen de boventoon voeren. Qua dieren zult u onder andere spechten, uilen, vele zangvogels, salamanders en zelfs reeën en wezels aantreffen. Historisch gezien is Schuddebeurs ook een opvallende woonlocatie.

In de loop der tijd werden kapitale huizen gebouwd in Schuddebeurs. Enkele vinden hun oorsprong in de 17e eeuw, zoals het nabijgelegen Mon Plaisir. Zij sieren nog steeds het landschap. Rondom deze villa’s werden prachtige parken en bossen aangelegd. Mede hierdoor beschikt Schuddebeurs over een meer dan gemiddeld groen karakter. Staatsbosbeheer beheert het bos bij landgoed Mon Plaisir en bij het iets verderop gelegen landgoed Weelzicht. Tevens ligt “Hostellerie Schuddebeurs” op loopafstand. De woning ligt op 10 minuten afstand van 18-holes golfbaan Grevelingenhout en de Jachthaven van Bruinisse. Rotterdam is op ca. 45 autominuten gelegen. Niet voor niets een ideale woonlocatie die de mogelijkheid biedt om te wonen in een oase van rust en te werken in het Randstedelijk gebied.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.395.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1996
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  267 m²
 • Perceelsoppervlakte
  3870 m²
 • Inhoud
  1175 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.