Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hof 3

OOSTERLAND
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u Hof 3 te Oosterland aanbieden. Een rustig gelegen woning in een mooie woonwijk met vrijstaande woningen en een leuk speelveldje op korte afstand. Deze woning uit 1999 verkeert in een goede staat van onderhoud, wel dienen enkele punten gemoderniseerd te worden. Een sterk onderdeel van deze woning is de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma. Op de verdieping bevinden zich nog twee riante slaapkamers en een tweede badkamer.

Deze woning is gelegen op een perceel van 503 m2 eigen grond. Zoals de straatnaam doet vermoeden ligt deze woning in een autoluw hofje waardoor u hier een hoge mate van rust ervaart. Zowel de voor- als de achtertuin zijn netjes aangelegd met het nodige groen. In de achtertuin geniet u van uw privacy doordat er aan de achterzijde een hoge heg op de erfgrens is geplaatst. Aan de voorzijde kunt u moeiteloos twee auto’s parkeren op eigen terrein.
De woning beschikt over een riante garage die geheel in spouw gebouwd is. Een praktisch onderdeel is dat de garage binnendoor toegankelijk is. De garage is ca. 7,2 x 3,2 meter en biedt voldoende plaats voor een auto. Daarnaast beschikt de garage over elektra, water, verwarming en een elektrische garagedeur.

Wanneer u op zoek bent naar een rustig gelegen woning met een gelijkvloers woonprogramma kan deze woning zeker interessant zijn. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
– Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk
– Bouwjaar: 1999
– Woonoppervlakte circa 108 m2
– Perceeloppervlakte: 503 m2 eigen grond
– Autoluw hofje met enkel bestemmingsverkeer
– De woning is geheel geïsoleerd: vloer-, muur-, glas- en dakisolatie
– Gelijkvloers woonprogramma
– Twee badkamers en drie ruime slaapkamers

Indeling begane grond; Entree met toilet, meterkast en trapopgang. Verderop links in de hal kunt u de garage bereiken. De woonkamer bevindt zich vanuit de hal rechts en doet ruim aan door de glaspartijen aan de voorzijde en zijkant van deze kamer. Via de woonkamer kunt u de royale slaapkamer met aangrenzende badkamer bereiken. De gesloten keuken bevindt zich aan de tuinkant en is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven en afzuigkap. Via de keuken is aan de achterzijde de tuin bereikbaar.

Indeling etage: Bij bovenkomst op de etage heeft u via de overloop toegang tot de twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Deze badkamer is evenals de andere badkamer voorzien van een aparte douche, wastafel en een toilet.

Oosterland: Oosterland is een dorp met een goed voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding en diverse winkels. Het dorp kenmerkt zich tevens door een sterk verenigingsleven. De ligging ten opzichte van grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda is gunstig. Rotterdam is in circa 35 minuten autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in het Randstedelijk gebied en kiezen ze bewust voor het rustige Zeeuwse wonen. De monumentenstad Zierikzee is op circa zeven kilometer gelegen en heeft op het eiland een centrumfunctie. Zierikzee is een gezellige stad met terrasjes, goede restaurants en alle overige nodige voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  503 m²
 • Inhoud
  506 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.