Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Herengracht 16

MIDDELBURG
130 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Sinke Komejan Makelaars mag u namens haar opdrachtgever dit sfeervolle grachtenpand te huur aanbieden.

Op een van de mooiste locaties van Middelburg gelegen grachtenpand met uitzicht op de Herengracht. Dit grachtenpand ligt in het historische centrum van de stad en heeft dus alle voorzieningen dicht in de buurt. Ondanks zijn ligging in het centrum is de woning ook met de auto goed bereikbaar. De woning is volledig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse luxe en daardoor direct klaar voor bewoning.

In het kort:
– Herengracht 16, 4331 PW Middelburg
– Huurprijs € 1.500,- excl. nutsverbruik
– Woonoppervlakte 130 m2 GBO
– Waarborgsom € 3.000,-
– Contract onbepaalde tijd met minimum duur van 12 maanden
– Geen huisdieren

Oplevering:
In overleg, maar beschikbaar per 1 mei 2023.

Bezichtiging:
Bij interesse kunt u een huuraanvraagformulier aanvragen Nadat u het formulier volledig ingevuld aan ons heeft geretourneerd, worden uw gegevens voorgelegd aan de verhuurder. De verhuurder maakt vervolgens een selectie en op basis hiervan nemen wij contact met u op voor een eventuele afspraak voor bezichtiging.

Indeling:
Begane grond: ruime hal met meterkast en toegang tot een zeer ruime, sfeervolle woonkamer met gashaard en fraaie houtenvloer.
Souterrain: woonkeuken welke is voorzien van een luxe keukenblok met diverse inbouwapparatuur, verder zit hier een berging met ruim toilet en de wasruimte.
Eerste verdieping: twee lichte slaapkamers en de badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.
Zolderverdieping: de zolder is bereikbaar middels een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een of twee slaapkamers.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen

Nutsverbruik:
De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met betrokken leveranciers.

Opleveringsniveau:
In huidige staat en niet gemeubileerd.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
Onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model maart 2017 met aanvullingen van verhuurderszijde.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  74 m²
 • Inhoud
  410 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.