Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Havelaarstraat 56

COLIJNSPLAAT
Icon
56 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Colijnsplaat aan de Oosterschelde: heel lief, pittoresk, vrijstaand, sfeervol, keurig onderhouden, direct instapklaar, heerlijke tuin en schitterende kwaliteits schuur/veranda! Van dit huis krijg je nou echt positieve energie!

Wat bijvoorbeeld direct opvalt is de authentieke gevel en het knisperende grindpaadje naast het huis!

De indeling is als volgt:

U komt binnen in de gang die van voor tot achter doorloopt, zoals vroeger gebruikelijk. De meterkast is nieuw. De tegels op de vloer zijn dat ook, maar dan wel in volledig oude stijl. Zelfs de trapopgang bestaat nog uit het historische laddertje (wat overigens prima beloopbaar is).

Bij binnenkomst wordt u niet alleen verrast door de ruimte, maar zeker ook door de geweldige sfeer: een prachtig balkenplafond, brede houten vloerdelen en een leuke schouw met een gezellige houtkachel. Alles ademt de sfeer van toen (met o.a. toepassing van de kleur Ossenbloed rood), maar biedt het comfort van nu.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de halfopen keuken. Deze is uitgevoerd in moderne industriële stijl (met koelkast en 5 pits fornuis met oven) wat een geweldig mooi contrast vormt met de authentieke stijl van de overige ruimten.

Op het eind van de gang is een praktisch portaal dat toegang geeft tot een separaat toilet een een keurig verzorgde moderne doucheruimte.

De verdieping bestaat uit een grote open zolder voorzien van dakkapel aan de achterzijde. De gehele ruimte is ingericht als slaapkamer en ademt eveneens een fantastische sfeer.

Achter het huis ligt een heerlijke diepe tuin (zuid) met zonnig terras; een volwassen boom als eyecatcher, een scala aan planten en toch onderhoudsvriendelijk en met op het eind een echte eiken kwaliteits “Bronkhorst” veranda en schuur. Onder deze veranda is het absoluut heerlijk vertoeven!

Algemeen: Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen, winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is permanent genieten!

Oplevering: circa mei 2024

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1899
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  56 m²
 • Perceelsoppervlakte
  172 m²
 • Inhoud
  208 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.