Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Havelaarstraat 36

COLIJNSPLAAT
Icon
202 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Nationaal Park Oosterschelde, Colijnsplaat; te koop karakteristieke, degelijk gebouwde pastorie.

Deze fraaie vrijstaande, royale woning met garage en rondom gelegen tuin vindt u op een leuke plek bij de historische dorpskerk in de kern van Colijnsplaat. Hij is gebouwd in 1928 (Bouwstijl jaren 30). Het perceel meet 658m² eigen grond.

Behoudens dat deze pastorie jarenlang tot genoegen werd bewoond door de plaatselijke predikant, hebben onderduikers er in WOII eveneens een welkom thuis gevonden. Thans zoekt deze pastorie nieuwe bewoners die oog hebben voor de fraaie bouwstijl van dit pand en gevoel hebben met de historie.

Een aantal karakteristieke bomen rondom het huis geven het geheel extra allure! Parkeren kunt u er gemakkelijk op (desgewenst afsluitbaar) eigen terrein of even verderop in de straat.

Colijnsplaat biedt door zijn unieke ligging aan “Nationaal park Oosterschelde” naast sfeer met diverse galeries en restaurantjes, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basisscholen, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Schone lucht, fraaie wolkenpartijen, kinderen die nog gewoon op straat kunnen spelen; het is er allemaal.

De indeling is als volgt:

Via het pad door de voortuin bereikt u de overdekte entree. U komt binnen in de vestibule en vervolgens de best indrukwekkende gang met meterkast, kelderkast, afsluitbare garderobe en toilet.

De woonkamer bevindt zich rechts van de hal en bestaat uit een grote living met haardpartij en een deur naar de tuin. Opvallend is de prettige lichtinval in deze ruimte, de hoogte van het plafond en het uitzicht naar zowel de tuin- als de straatzijde.

Er is een ruime gesloten keuken met hoekinbouw voorzien van koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en 4 pits gaskookplaat.

Bijzonder praktisch is de aangrenzende grote bijkeuken met vaste kast, wasmachineaansluiting, tegelvloer en buitendeur.

Op de verdieping treft u de overloop, 4 mooie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Een vaste trap brengt u op de 2e verdieping. Deze bestaat uit een grote open zolder (met c.v. ketel opstelling), heel veel opbergruimte en een (slaap)kamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin/garage:
Rondom het huis ligt een heerlijke tuin. Aan de achterzijde is deze besloten en is de bezonning zuid-west. Aan de achterzijde is tevens een stenen garage aangebouwd. Deze is bereikbaar vanuit de Oost Kerkstraat en beschikt over een eigen oprit.

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming aangemerkt als wonen. Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Kortom: voor de liefhebber een prachthuis! Welkom op Colijnsplaat!

Bent u net zo enthousiast als wij van BOOT makelaars? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op. Daarbij wordt ook een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1928
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  202 m²
 • Perceelsoppervlakte
  658 m²
 • Inhoud
  812 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Tuin rondom

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.