Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Havelaarstraat 3

COLIJNSPLAAT
79 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starters opgelet! Knusse, vrijstaande woning met grote tuin aan de rand van Colijnsplaat.

Deze vrijstaande woning met flinke tuin en parkeermogelijkheid (of garage!) op eigen terrein, is gelegen bij de entree van het dorp Colijnsplaat. Het object is gebouwd in het begin van de 19e eeuw, door de jaren heen goed onderhouden en keurig afgewerkt. Het object heeft op de begane grond een nette keuken en eenvoudige badkamer (douche en wastafel) en op de eerste verdieping 3 slaapkamers.

Het vissersdorp Colijnsplaat ligt aan Nationaal Park Oosterschelde en kent een goed voorzieningen niveau. Verder bevindt het zich op korte afstand van het Veerse Meer en het Noordzeestrand. Ook ligt het centraal t.o.v. leuke steden als Middelburg, Goes en Zierikzee. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is wonen permanent genieten!

Indeling

Begane grond
Entree met gang, trapopgang en meterkast.
De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel, heeft een gezellige zithoek aan de voorzijde en een open (woon)keuken aan de achterzijde. De laminaatvloer is er even mooi als praktisch.

In de (woon)keuken is het goed vertoeven. De nette hoekinbouw is voorzien van o.a. koel/vries combinatie, oven en gaskookplaat.

Aan de achterzijde van de woning vindt u een portaal met toegang tot de badkamer. Deze bevat een douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar via de vaste trap in de gang. Vanaf de overloop is er toegang tot drie slaapkamers.
Een van de slaapkamers is nu ingericht als garderobekamer.

Tuin
De woning is gesitueerd op een mooi perceel van 270m² eigen grond. Zowel voor als achter de woning is er een fijne tuin. De achtertuin is gelegen op het noorden, maar wel zodanig dat er een hele dag door zon is. Aan de woning is een praktische schuur gebouwd. Tevens is er een extra blokhut.

Bijzonder aantrekkelijk is natuurlijk dat u kunt parkeren op eigen terrein. Een carport en/of garage zal zeker tot de mogelijkheden behoren.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. radiatoren. Dubbel glas. Goed onderhouden.

Kortom: een fantastisch vrijstaand huis op een leuk plekje in een heel aantrekkelijk dorp.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Perceelsoppervlakte
  270 m²
 • Inhoud
  313 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.