Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Havelaarstraat 2a

COLIJNSPLAAT
94 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een pareltje dat u moet ontdekken! Deze buitengewoon fijne (zo goed als nieuwe) woning is instapklaar, onderhoudsvriendelijk en heeft een ontzettend laag energieverbruik.

Colijnsplaat:
Op het Eindeloos (voormalig) Eiland Noord Beveland is het goed wonen. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee strand) en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier dan ook de gewoonste zaak van de wereld. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

De indeling is als volgt: via het pad door de voortuin bereikt u de entree. U komt binnen in de hal, waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden. Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle, tuingerichte woonkamer.
Er is een open keuken voorzien van een luxe, greeploze opstelling. Met deze keuken is het voor elke keukenliefhebber een genot om te werken, denk aan een 5 pits fornuis (Arleston) met drietal ovens, luxe afzuigscherm, vaatwasser, magnetron etc. het blad is uitgevoerd in hardsteen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin (zuid!). Hier is tevens een heerlijke overkapping geplaatst voorzien van verlichting.

De gehele begane grond is voorzien van een smaakvolle tegelvloer (keramisch parket) voorzien van vloerverwarming.

Op de 1e verdieping is er een overloop en 3 slaapkamers. De Velux dakramen zorgen ook hier voor een fijne lichtinval en zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen. De slaapkamer aan de voorzijde met het frans balkon is voorzien van een praktisch rolluik.
De badkamer is compleet en eigentijds uitgevoerd: voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en hangcloset.

De gehele verdieping is voorzien van een smaakvolle tegelvloer (keramisch parket) voorzien van vloerverwarming.

De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, hier treft u een vierde slaapkamer deze is voorzien van een bergruimte.

De tuin is zoals eerder aangegeven gesitueerd op het zuiden, goed verzorgd en beschikt over veel privacy.
U parkeert uw auto gemakkelijk voor of achter de woning, er is ruimschoots plaats.

Algemeen: kunststof kozijnen en ramen met HR++ glas. Uitstekend geïsoleerd. 4 tal zonnepanelen. Direct instapklaar.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2017
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  94 m²
 • Perceelsoppervlakte
  130 m²
 • Inhoud
  337 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Deltastraat 17
COLIJNSPLAAT
€ 155.000,- k.k.
94 m²
4 kamers
Beschikbaar
Ringweg 68
COLIJNSPLAAT
€ 255.000,- k.k.
83 m²
2 kamers
Beschikbaar
Havelaarstraat 47
COLIJNSPLAAT
€ 164.950,- k.k.
54 m²
2 kamers
Beschikbaar
Havelaarstraat 3
COLIJNSPLAAT
€ 269.000,- k.k.
79 m²
4 kamers
Beschikbaar
Irenestraat 52
COLIJNSPLAAT
€ 215.000,- k.k.
92 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.