Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Hamerstedestraat 10

KATS
Icon
146 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Nationaal Park Oosterschelde, Kats; Zeer royale, goed onderhouden hoekwoning met tuin in nette, rustige woonomgeving.

Kats is een ringstraatdorp en ligt op het meest zuidoostelijke puntje van Noord-Beveland en ten zuiden van de Zeelandbrug. Kenmerkend voor de bevolking (ongeveer 450 inwoners) is de tolerantie en het saamhorigheidsgevoel. Het is een hechte dorpsgemeenschap met een warme uitstraling en de sfeer zoals we die van vroeger tijden kennen.

In de dorpsgemeenschap wonen relatief veel kunstenaars, die de rust en de inspiratie van het dorp en de omgeving hebben opgezocht om hier te kunnen werken. Sommige huiskamers worden dan ook gebruikt als atelier en het is niet verwonderlijk dat er regelmatig exposities op kunstgebied plaatsvinden

Het dorp kent sinds een aantal jaar een Albert Kleintje gerund met vrijwilligers, maar verder zijn er geen winkels. Deze vindt u in de omliggende dorpen (afstand circa 4 km), of de historische / winkelstadjes Zierikzee en Goes (afstand circa 12 km).

De directe omgeving kenmerkt zich door prachtige polders, een jachthaven en het zogenaamde Katse strandje.

De indeling van de woning is als volgt:

U parkeert er voor het huis en komt vervolgens via het pad door de voortuin binnen in de hal met meterkast, garderobe en toilet. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer en biedt u zowel aan voor- als achterzijde een goed oogcontact met de tuin en een ruim zicht op de tegenover gesitueerde vrijstaande woningen. Een royale provisiekast is erg handig voor dagelijks gebruik.

De open keuken is voorzien van een L-opstelling met inbouwapparatuur (oven, 4 pits gaskookplaat, en vaatwasser). Tevens is er een aansluiting met krachtstroom voor het geval u met inductie wilt gaan koken.

De aangebouwde serre aan de achterzijde vergroot niet alleen uw woonoppervlak, maar is tevens een heerlijke ruimte om te vertoeven. In de zomer zet u de schuifpui open en is het puur genieten. Deze serre is voorzien van een natuurstenen vloer.

Heel praktisch is de aangebouwde bijkeuken/berging aan de zijkant van het huis. Hier is een aansluiting voor een wasmachine en er is aan de voorzijde een buitendeur. Dit laatste biedt eventueel extra mogelijkheden voor een multifunctioneel gebruik van deze ruimte (denk aan kantoor, salon, atelier etc.).

Op de 1e Verdieping is een overloop, een royale slaapkamer aan de voorzijde, badkamer (met toilet, wastafel met meubel, handdoek radiator, ligbad en inloopdouche) en verder twee slaapkamers aan de achterzijde.

De 2e Verdieping is met een vaste trap bereikbaar en bestaat uit een ruime overloop (met c.v. ketel opstelling) en een vierde en vijfde slaapkamer met Velux dakvensters. Tevens zijn er diverse opbergmogelijkheden o.a. in de knieschotten.

Op de 3e verdieping is zelfs nog een opbergzolder die bereikbaar is met een vlizotrap.

Achter het huis ligt een fijne besloten tuin met een stenen berging. Er is veel privacy en een vrije achterom via een afsluitbare poort.

Algemeen:
Kunststof kozijnen en ramen met dubbel glas alsmede rolluiken (2021)
Begane grond wanden strak gestuct (2022/2023)
Muur- en vloerisolatie toegepast (2023)
Dakgoten vernieuwd
10 stuks zonnepanelen (2019, eigendom)

Kortom: absoluut een zeer prettig, instapklaar, ruim huis in een fijne rustige woonstraat op een heel leuk dorp!

Oplevering: in overleg (indicatie juli/schoolvakantie 2024).

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u eventueel een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  146 m²
 • Perceelsoppervlakte
  229 m²
 • Inhoud
  524 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.