Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Grote Abeele 48

OOST-SOUBURG
110 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Grote Abeele 48, Oost-Souburg

Een fietser stopt, maakt een foto van het idyllische polderuitzicht, blijft nog even staan om ervan te genieten en fietst dan weer door. Dit tafereeltje speelt zich regelmatig af voor deze karakteristieke woning aan de Grote Abeele in Oost-Souburg. Als je er eenmaal bent, begrijp je waarom.

Van stad naar polder
De Grote Abeele is zo’n bijzondere straat waar je inrijdt en jezelf direct in een andere wereld waant. Vanuit ‘de stad’ sta je ineens in ‘de polder’. En zo voelt het helemaal als je bij nummer 48 aankomt want daar heb je dat weidse uitzicht dat bij de polder hoort. Als kers op de taart staat er een authentieke boerenschuur in het midden ervan. Dat prachtige tafereel is het uitzicht vanuit de ruime woonkamer van deze unieke woning.

Ruim? Ja!
Ruime woonkamer? Ja, vanaf de voorgevel heb je geen idee hoeveel ruimte erachter schuilgaat. Dat is stiekem nog heel wat. De woonkamer heeft een ruime zithoek met een gezellige pellet kachel, er is ruimte voor een grote eettafel en zelfs nog ruimte over voor een speelhoek, computerhoek, leeshoek of wat je er ook van zou willen maken. Daar, achterin bij die grote openslaande tuindeuren, is een heerlijk plekje om in de ochtendzon van je ontbijt te genieten.

Buitenleven
Vanaf die plek kijk je de ruime tuin in. Ook hier is de polder naar de stad gehaald. Mooie fruitbomen, appel, peer, pruim en kers, geven dat gezellige buitenleven-gevoel, net als het moestuinhoekje achter de schuur, waar je onder meer in de tuinkas lekker je eigen groente kunt kweken. Maar een tuin is er natuurlijk ook om te relaxen en dat kan hier zeker. In de ochtendzon op het terras aan de achtergevel. In de middag- of vroege avondzon in het prieeltje achterin of lekker in de schaduw op een warme zomermiddag op het terras aan de zijkant van het huis.

Wandelroutes
Die laatste sluit aan op de ruime oprit vanwaar je ook weer van dat prachtige weidse uitzicht geniet. Vanaf hier een wandelingetje doen met de hond of de kinderen? Goed idee! Er zijn diverse wandelpaadjes langs weilanden, oude huisjes en natuurlijk de boerderij iets verderop. Loop je nog wat verder door, dan kom je aan het spoor en besef je pas weer hoe dicht je bij de stad bent.

Het liefst thuis
Binnen tien minuten sta je met de fiets op de markt in Middelburg en natuurlijk zijn ook alle voorzieningen van Oost-Souburg en Vlissingen vlakbij. Maar het liefst ben je hier gewoon thuis, genietend van het uitzicht, de tuin en het knusse huis. Verwar knus niet met klein, want behalve een grote woonkamer heb je op de begane grond ook een en, een flinke badkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien.

Boven
De huidige bewoners gebruiken de extra kamer op de begane grond momenteel als dressingroom, handig zo dichtbij de badkamer. En de wasmachine en droger staan in de ruime schuur die uit twee grote aparte ruimtes bestaat. Al die opbergruimte compenseert de nu nog wat kleinere bovenverdieping van het huis. Hier vind je een mooie slaapkamer en een extra ruimte die als kast of klein logeerkamertje kan dienen. Het heeft niet veel inbeeldingsvermogen nodig om te zien dat je hier met een dakkapel een heel behoorlijke bovenverdieping van kunt maken, eventueel ook inclusief toilet. Dat is een tip van de huidige bewoners. Maar de belangrijkste tip van hen aan jou is: geniet van het vrije gevoel en de rust van deze prachtige plek!

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1899
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  536 m²
 • Inhoud
  385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zuiderzeestraat 14
OOST-SOUBURG
€ 249.000,- k.k.
129 m²
5 kamers
Beschikbaar
Ritthemsestraat 55
OOST-SOUBURG
€ 262.500,- k.k.
93 m²
5 kamers
Beschikbaar
Vlissingsestraat 239
OOST-SOUBURG
€ 2.500.000,- k.k.
187 m²
2 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.