Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Grevelingenlaan 38

BURGH-HAAMSTEDE
135 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In een ruim opgezette woonwijk nabij het Gadrabos en de Noordzeestranden op de Kop van Schouwen mogen wij u namens onze opdrachtgever deze vrijstaande woning met garage aanbieden. Deze woonwijk is niet voor niets zeer geliefd mede door de zeer ruime kavels, veel volgroeid groen en enkel bestemmingsverkeer. Zowel het bos als het strand zijn hier op korte afstand gelegen, dus u kunt hier als natuurliefhebber uw hart ophalen. De woningen in deze wijk zijn zowel permanent als recreatief te bewonen. Commerciële verhuur is echter niet toegestaan.

De Grevelingenlaan 38 is gelegen op een mooi hoekperceel van 908 m2 eigen grond. Door het vele aanwezige groen op de perceelsgrenzen is uw privacy hier gewaarborgd en kunt u meerdere fijne zitplekken creëren. Parkeren op eigen terrein is mogelijk voor tenminste twee auto’s op de oprit en eventueel in de garage (circa 6 x 2,5 meter binnenwerks).

Deze woning is zeker niet doorsnee en beschikt over een unieke indeling. De woonkamer is hierbij echt de centrale ruimte en meet een oppervlakte van ruim 35 m2. Hier vallen onder andere de grote schouw met open haard en de erker aan de Zuidzijde op. Vanuit de woonkamer zijn nagenoeg alle andere ruimten toegankelijk. In totaal zijn er twee slaapkamers en één aan de woonkamer grenzende hobbykamer/kantoorruimte met glaswand. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als thuiswerkplek. Ook een ruime bergzolder (toegankelijk met vlizotrap) ontbreekt hier niet.

Deze woning met unieke indeling meet een woonoppervlakte van circa 135 m2 en een inhoud van circa 610 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

U bent van harte welkom op één van de bezichtigingsdagen op donderdag 17 en vrijdag 18 februari a.s., neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!

Algemeen:
– Geliefde woonlocatie op de Kop van Schouwen nabij strand en bos;
– Geheel gelegen op een hoekperceel van 908 m2 eigen grond;
– Zowel voor permanente bewoning als voor recreatief eigen gebruik aan te kopen;
– Woning dateert uit 1970 en dient naar smaak gemoderniseerd te worden;
– Garage 6 x 2,5 meter;
– Woonoppervlakte ca. 135 m2, inhoud ca. 610 m3;
– Gelijkvloers wonen;
– Rustige woonlocatie met veel privacy en enkel bestemmingsverkeer;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk.

Indeling: de hal met rechts de eerste slaapkamer en links achtereenvolgens de meterkast, badkamer en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en ligbad. Vanuit de badkamer is de tweede slaapkamer toegankelijk. Vanuit deze slaapkamer komen we vervolgens in de riante woonkamer met erker en schouw. Als we doorlopen vindt u linksachter de keuken van circa 4,6 x 3,3 meter.
Aangrenzend bevindt zich de hobbykamer/ kantoorruimte en vervolgens de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is door middel van een vlizotrap de ruime bergzolder toegankelijk.

Burgh-Haamstede:
Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen in een prachtig en uitgestrekt gebied, nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceelsoppervlakte
  908 m²
 • Inhoud
  610 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Gasboiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Voortuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Beschikbaar
Westerenban 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 575.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.