Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Grevelingenhout 169

BRUINISSE
236 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Volgens kenners bieden wij u te koop aan het mooiste gesitueerde woonhuis van het Grevelingenhout. Met recht! Het geheel is gelegen op een landtong waardoor u geen directe buren heeft. Daarnaast is het park dusdanig om het perceel gesitueerd dat u als één van de weinige percelen op Grevelingenhout absoluut privacy ervaart. Daarnaast maken zowel de ligging als het riante perceel van 1974 m2 eigen grond het een aangename woonlocatie waar natuur één geheel vormt met de tuin en woning.

De villa is onder architectuur en degelijk gebouwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Enkele bijzondere elementen zijn het forse volume van ruim 1000 m3 en de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Daarnaast geeft het grote dakterras en tuingerichte woonvertrekken deze woning een grote plus ten opzichte van veel andere woningen.

De woonkamer en keuken wordt verbonden door een soort tussenhal waar nu de vleugel en eetkamertafel zijn geplaatst. Ook vanuit deze ruimte heeft u weer schitterend zicht op de diepe tuin en door de bomen heeft u een verzicht over de golfbaan. Totaal zijn er vier slaapkamers en twee badkamers aanwezig. Twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. In de badkamer op de verdieping is ook een sauna geïntegreerd.

Deze prachtige villa maakt deel uit van het park Grevelingenhout. Een villapark met een rustig karakter wat wel omsloten wordt door de golfbaan Grevelingenhout. Het park is tevens gelegen aan het Grevelingenmeer, vlakbij de jachthaven van Bruinisse en de diverse Grevelingenstrandjes, een hotspot voor watersporters. Daarnaast op slechts 35 autominuten van Rotterdam terwijl door de nieuwe A4 dit jaar zelfs Den Haag binnen drie kwartier aan te rijden is. Niet voor niets een heerlijke woonstek voor werken in de Randstad en wonen in het rustige en betaalbare Zeeland.

Algemeen
– Het geheel kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Commerciële verhuur is niet
toegestaan.
– Aantal slaapkamers; vier.
– Aantal badkamers; twee waarvan één met sauna.
– Woonoppervlakte volgens NEN, berekend vanaf een hoogte 1,5 mtr, is 236 m6.
– Een beregeningcomputer zorgt voor het gras in de tuin.
– De garage is ruim genoeg voor een forse auto, opslag en fietsen.
– Buiten is een -krachtstroomaansluiting en ringleidingen 230V t.b.v. tuinverlichting.
– Oplevering in onderling overleg.
– Al het buitenhoutwerk is in het voorjaar van 2015 vakkundig geschilderd.
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
– Goed doordacht woonprogramma met alle woonvertrekken, zowel de keuken, woonkamer en
tussenkamer zijn tuingericht.

Indeling
Begane grond; entree, hal met vide. Links van de hal de slaapvleugel met twee slaapkamers, badkamer en toilet. Vanuit de hal is de tussenkamer toegankelijk welk links toegang geeft tot de woonkamer met haard. Recht van de tussenkamer toegang tot de keuken. Via de keuken is de bijkeuken toegankelijk welk weer toegang geeft tot de inpandige garage.

Verdieping; twee zeer ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom is voorzien van airco en openslaande deuren naar 45 m2 terras met veel privacy op het ZW. De tweede ruime slaapkamer geeft ook toegang tot de inloop kapzolder boven de garage. De zeer ruime badkamer is voorzien van een finse sauna voor vier personen, vloerverwarming, stortdouche en biedt genoeg ruimte voor uw crosstrainer, roeitrainer etc. Een aparte ruimte voor de CV en boiler is op deze verdieping gerealiseerd. De kapzolder van ruim 85m2 is geheel bevloerd en te bereiken met een vlizotrap. De hoogte onder de nok is ca. 1.65 mtr.

Tuin
De inrichting van de volgroeide tuin biedt volop privacy met zonnige plekjes of desgewenst schaduw onder de mooie kastanjeboom, waarbij de landschapsarchitect naadloos de bomen in de tuin aan liet sluiten met een bos op de golfbaan. Een singel rondom de achtertuin zorgt voor een natuurlijke begrenzing aan de golfbaan. Vanuit de woonkamer loopt u via de openslaande deuren naar de op zuid gerichte overdekte serre en het ruime terras (ca.60m2) van een fraai soort natuursteen (2014). De twee genoemde gastenslaapkamers op de begane grond hebben elk een eigen besloten terras op het N-O. Op het oprijpad en op twee eigen parkeerplekken aan de voorzijde van de woning kunnen de auto’s worden geparkeerd. Een nieuw hekwerk (2014) met toegangspoorten sluit de tuinen af van de opritten. Aan één zijde van het huis is extra ruimte gerealiseerd voor boot of camper. De villa is gelegen aan een zeer autoluw eindpleintje binnen het park. Kom kijken en overtuig u van de rust, ruimte en natuur met meer dan veertig verschillende soorten vogels.

Bruinisse
Het vissersdorp Bruinisse is op circa drie kilometer afstand gelegen en voorzien van een goed voorzieningenniveau. De jachthaven van Bruinisse is een luxe, full service haven en behoort tot één van de meest luxe jachthavens van Nederland. Naast de uitgebreide jachthaven (2012) en zeilschool treft u een prachtig aangelegd zandstrand met zand, heuvels en duinen aan het Grevelingenmeer. Het strand is net als de haven vrij toegankelijk voor iedereen. Voor de echte brede zandstranden kunt u naar Burgh-Haamstede op circa 20 minuten autorijden. Bruinisse is strategisch gelegen ten opzichte van het Randstedelijk gebied. Zowel Zuid-Holland als Brabant zijn goed aan te rijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners van Bruinisse en bewoners van Grevelingenhout werkzaam zijn in de Randstad en thuis de Zeeuwse rust zoeken. Rotterdam en Breda zijn binnen circa 45 minuten autorijden te bereiken. Antwerpen is op circa een uur autorijden te bereiken. Het monumentenstadje Zierikzee heeft een regiofunctie op het eiland Schouwen-Duiveland en is binnen circa 15 minuten autorijden te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  236 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1974 m²
 • Inhoud
  1015 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.