Karakteristieke Eindwoning op Unieke Locatie in het Hart van Middelburg
Deze charmante eindwoning die ideaal is voor een kleiner huishouden is gelegen in het historische Middelburg. Gelegen op een van de meest gewilde locaties in de stad, ben je hier omgeven door de charme van het centrum, met alle voorzieningen, winkels en restaurants op loopafstand. Het NS station bevindt zich eveneens in de directe nabijheid, waardoor je snel en gemakkelijk verbinding hebt met andere steden.
Deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen, met een goed doordachte indeling die ruimte en privacy biedt. Op de eerste verdieping vind je een ruime en lichte woonkamer van bijna 30 m². Het balkon biedt een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten.
Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamer en de badkamer, beide praktisch ingericht. De woning biedt daarnaast een kleine achterplaats op de begane grond, perfect voor wat buitenruimte en extra opbergruimte.
Algemeen:
– Woonoppervlakte ca. 80 m²
– unieke locatie
– In centrum
– Eindwoning
– Uitstekend geschikt voor kleiner huishouden
– Woonkamer van ca. 30 m²
Deze woning combineert de charme van een historische locatie met het comfort van modern wonen. Ben jij op zoek naar een uniek plekje in Middelburg, vlakbij alle voorzieningen en het openbaar vervoer? Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging! Wij verzorgen graag een rondleiding. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak 0118-689000 of info@sinke.nl.
Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.
Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest- en een ouderdomsclausule worden opgenomen.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.