Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Glacisstraat 29

VLISSINGEN
87 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Centraal gelegen in het hart van Vlissingen. Vanaf deze locatie heb je geen auto en zelfs geen fiets nodig. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand van de woning. De woning is compleet, voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer (ca. 36m²) en keuken in de uitbouw. Wat opvalt is het hoge en fraaie balkenplafond in de woonkamer. Kom binnenkijken voor het juiste beeld.

WONEN
De woonkamer is ingedeeld in een living aan de voorzijde en eetkamer aan de achterzijde. Wat opvalt is de hoge mate van daglichttoetreding, de hoogte, de fraaie vloer en het al eerder genoemde balkenplafond. Een sfeerhaard maakt het compleet. In de uitbouw is een keuken geplaatst. Deze is voorzien van een gaskookplaat, nieuwe koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken loop je zo de tuin in. Achterin de uitbouw bevindt zicht het toilet met tevens de wasmachineaansluiting.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn twee goed bruikbare slaapkamers aanwezig. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Het hart van de verdieping wordt gevormd door de ruime badkamer. Deze beschikt momenteel over een douche, toilet en wastafel.

TUIN
De tuin is grotendeels bestraat. Een aantal bloempotten zorgen, in combinatie met een zitje tegenaan het huis, voor de gezelligheid. Achterin de tuin staat een houten berging. Dit is een ideale opslagruimte.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van kunststof kozijnen.
-De houten kozijnen zijn recent aan de buitenzijde geschilderd.
-Recent voorzien van nieuwe gas- en waterleiding. Tevens is de riolering vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg. Dit kan op korte termijn.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Perceelsoppervlakte
  95 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.