Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Fluitekruidstraat 9

GOES
89 m²
kamers
€ 235.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een betaalbare woning, in een goede omgeving, zonder in te leveren op de ruimte? Aan de Fluitekruidstraat 9 ligt deze tussenwoning die uitermate geschikt is voor starters of doorstromers.

De woning heeft namelijk een heerlijk lichte woonkamer, mogelijkheid voor een open keuken en een drietal slaapkamers. Doordat het om een kubus gaat is er ook geen verval door een schuine kap. De woning uit 1998 is volledig geïsoleerd en buitenom goed onderhouden. Binnen is het wat gedateerd, maar nog goed bruikbaar.

Via de voortuin is de entree te bereiken, die uitkomt in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast, trapopgang, toilet en als laatste aan de rechterkant de woonkamer.

De heerlijke doorzonwoonkamer heeft voorin plek voor een fijne zithoek en achterin de ruimte voor het eetgedeelte. Dit laatste deel heeft via de schuifpui zicht en toegang tot de achtertuin.

De halfopen keuken volgt op het eetgedeelte, gescheiden door een kleine bar in het midden. Eventueel zou hier plek zijn voor een kookeiland of kan de ruimte eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin.

Via de trap vanuit de hal is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Hieraan grenzen de drie slaapkamers en de badkamer. Voorin liggen de eerste twee slaapkamers, achterin volgen de derde kamer en de badkamer. Beide kamers aan de rechterkant zijn groot genoeg om als ouderslaapkamer te kunnen gebruiken.

De eenvoudige badkamer bestaat uit een inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Op de overloop hangt de cv-ketel uit 2008, daarnaast is er hier ook plek voor de witgoedapparatuur.

De woning staat op een perceel van 155 m2 eigen grond. Direct achter de woning ligt het eerste terras, met achterin de tuin het tweede deel. Op dit laatste deel staat namelijk tot laat de zon aan de rechterkant. Na het terras volgt de stenen berging en een kleine overkapping. Hierachter is een achterom gelegen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 235.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1998
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  89 m²
 • Perceelsoppervlakte
  330 m²
 • Inhoud
  298 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.