Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Elzenstraat 25

NIEUWERKERK
87 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rustige zijde van Nieuwerkerk mogen wij u aanbieden deze goed onderhouden bungalow aan de Elzenstraat. Een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer en gelegen op ca. 150 meter afstand van het dorpspark “Slingerbos”. Aan de noordzijde van de woning is agrarisch gebied met een boomgaard gesitueerd. Als u rustig wilt wonen en zo de Duivelandse polders wilt inlopen dan is deze woning zeker een interessante optie.

Deze gelijkvloerse woning is gelegen op een perceel van 540 m2 eigen grond, waarbij de achtertuin gelegen is op het zuidwesten. Door het lage dak van de buren en het dak van de woning zelf valt ook de ochtendzon goed in de tuin. De ochtend kunt u dus starten met een heerlijk bakje koffie in de achtertuin. De achtertuin heeft een afmeting van ca. 18 x 13 meter en beschikt over een houten berging en uiteraard een vrije achterom.

Deze woning met carport beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2 en twee slaapkamers. Een grote en een kleinere éénpersoonskamer annex kantoorkamer. De inpandige garage (19 m2) is via de hal toegankelijk en optioneel om te vormen naar een slaapkamer. De interne maatvoering van de garage is 6 x 3.2 meter. De woonkamer en woonkeuken zijn nu in één vertrek gesitueerd en deze ruimte kan indien gewenst middels een eenvoudige ingreep opgedeeld worden in twee ruimtes. De woonkamer en open keuken hebben een afmeting van ca. 10.5 x 4.9 meter.

Als u een goed onderhouden en gelijkvloerse woning zoekt waar locatie er toe doet, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U bent van harte welkom!

Algemeen:

– Bouwjaar woning 1994
– Carport
– Vrije achterom
– Tuin op het zuidwesten met zicht op de molen
– Twee slaapkamers van circa 4.2 x 3.2 meter en 3.3 x 2.4 meter
– Perceel van 540 m2 eigen grond
– Vloerverwarming gehele begane grond
– Huurketel aanwezig
– Voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie
– Woonoppervlakte ca. 87 m2 / inhoud ca. 425 m3
– Inpandige garage ca. 6 x 3.2 meter, deze is binnendoor toegankelijk
– Rustige woonlocatie
– Oplevering in onderling overleg

Onderhoud/isolatie:
De woning is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie en beschikt over vloerverwarming op de gehele begane grond, óók de garage. Algemeen kunnen we stellen dat de woning in een goede onderhoudssituatie verkeert, echter zou de badkamer gemoderniseerd kunnen worden.

Indeling:
U komt via de hal binnen. Links van de hal heeft u toegang tot de meterkast, inpandige garage, de grootste slaapkamer en badkamer welke is voorzien van de witgoedaansluitingen, douche en wastafel. Als u rechtdoor loopt in de hal treft u rechts het toilet en links van de hal de tweede slaapkamer. Rechtdoor komt u in de riante woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vrieskast, afzuigkap, gaskookplaat en oven.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk is een compleet dorp met een goed voorzieningenniveau en een sterk verenigingsleven. Gelegen op slechts ca. tien minuten van het monumentenstadje Zierikzee met het gezellig stadshart op slecht ca veertig minuten autorijden van Rotterdam. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners werken in de Randstad en wonen in het rustige Zeeland. Ook met het openbaar vervoer (op loopafstand) is Rotterdam eenvoudig te bereiken.
Nieuwerkerk is een van de meeste voorzienende kernen op Schouwen- Duiveland en beschikt o.a. over twee supermarkten( Aldi en Jumbo), diverse winkels ( Kruitvat, bakker, slager), twee basisscholen, peuterspeelzaal en kinderopvang. Bovendien heeft het dorp een fijne voetbal- en tennisvereniging en er is een zwembad. Het is het jongste dorp van Schouwen-Duiveland qua leeftijdsopbouw en één van de weinige kernen op het eiland met een goed voorzieningenniveau. Kortom een geliefde woonlocatie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Perceelsoppervlakte
  540 m²
 • Inhoud
  425 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.