Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dulve 41

ZIERIKZEE
111 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden deze hoekwoning in de geliefde woonwijk Noorderpolder. Een interessante woning doordat het perceel breder is dan de tussenwoningen én omdat er recent nog een aantal interessante verbeteringen zijn doorgevoerd. Zoals een nieuwe keuken en er zijn nieuwe binnendeuren geplaatst. Daarnaast zijn er 8 zonnepanelen en 2 airco’s (die ook kunnen verwarmen) geplaatst die mede resulteren in opvallend lage energiekosten van slechts € 51,- voor gas en elektra.

De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is dan ook zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken. Deze woning beschikt over een lichte en tuingerichte woonkamer met vaste trapkast. De open keuken (2021) is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de verdiepingen zijn in totaal vier volwaardige slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Via de overloop op de tweede verdieping is de extra gecreëerde zolderruimte toegankelijk. Naast de vier slaapkamers is er dus ook nog volop bergruimte aanwezig.

De achtertuin is gesitueerd op het westen en heeft een diepte van circa 14,5 meter en een breedte van circa 8 meter. Opvallend is dat deze woning zowel een achterom heeft aan de linkerzijde van de woning en het brandpad achter het perceel. De strook naast het huis heeft een breedte van circa 2 meter. Hierdoor is de achtertuin ook breder dan van een tussenwoning. Aan de achterzijde is een vergrote berging met veranda gesitueerd. De achtertuin is netjes aangelegd met diverse fruitbomen en een extra terras aan de achterzijde met de reeds benoemde veranda.

Als u in de nabijheid van de vele voorzieningen wilt wonen met een brede school en sportvoorzieningen alle op zeer korte afstand, dan kan deze woning zeker interessant zijn voor u.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Bouwjaar 2009;
– Zeer lage energiekosten;
– Aanbod is inclusief zonnepanelen met toebehoren;
– Inclusief de twee airco’s die ook kunnen verwarmen;
– Perceeloppervlakte 213 m²;
– Woonoppervlakte ca. 111 m² en een inhoud van ca. 445 m³;
– Tuin gesitueerd op het westen;
– Tweemaal een vrije achterom;
– Vier volwaardige slaapkamers;
– Woning voorzien van glasvezelinternet;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje, garderobe, trapopgang, L-vormige woonkamer met deur naar de achtertuin en een open keuken met diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: de overloop, drie volwaardige slaapkamers en een nette badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: te bereiken via een vaste trap, overloop met witgoedaansluitingen, cv- opstelling en mechanische ventilatie. Voorts treft u een ruime vierde slaapkamer.
Derde verdieping (!); via de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder toegankelijk.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is de grootste stad van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft daardoor een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners naar Zierikzee komen; zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een medisch centrum van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalsbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Wijk Noorderpolder
“Noorderpolder” is een fraaie villawijk op korte (fiets)afstand van de Zierikzeese binnenstad. De Brede School is, evenals een groot scala aan sportvoorzieningen op zeer korte afstand gesitueerd. Aan de Lange Blokweg bevinden zich een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten, sporthal en zwembad. Naast een sportcentrum biedt deze locatie eventueel ook nog ruimte voor clustering van diverse buitensportverenigingen. De wijk beschikt ook over een grote speelplaats voor kinderen. Kortom een bijzonder fijne woonlocatie!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  2009
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  111 m²
 • Perceelsoppervlakte
  213 m²
 • Inhoud
  445 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.