Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Duinweg ong 0ong

RENESSE
96 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar de mooiste woon- en/of recreatie locatie van Zeeland? Dit mag met recht één van de mooiste locaties van Zeeland genoemd worden. Deze schitterende stek, in het groen, is gelegen nabij het dorp met haar vele voorzieningen en twee strandovergangen. Doordat het perceel zeer riant is (12.460 m2 eigen grond) en het perceel omringd is met groen, geniet u hier van veel privacy. Het is als het ware een wooneilandje op het fantastische eiland Schouwen-Duiveland. Aan de westzijde grenst het riante perceel aan een Natura 2000 gebied, waardoor u zowel op het eigen, als het naastgelegen terrein, zeer regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Wanneer locatie één van uw belangrijkste criteria is, dan is deze woning zeker de moeite waard.

ZEER UITDRUKKELIJK VERZOEK HET TERREIN NIET TE BETREDEN. RESPECTEER DE PRIVACY VAN DE BEWONERS.

Het perceel is gesitueerd achter de lintbebouwing van de Lâone en is toegankelijk via het zeer rustige en autoluwe Jonkersweegje. Het woonhuis is te bereiken via een verhard schelpenpad langs de weiden, een stal (ca. 7.70 x 3 meter) en diverse bosschages op het eigen terrein. Het betreft een eenvoudige woning in een goede staat van onderhoud. Als vakantiewoning is deze woning prima te gebruiken, echter kunnen we ons voorstellen dat u zich voor permanente bewoning meer luxe wenst. Het is dan ook goed mogelijk om deze woning te verbouwen of indien gewenst een nieuwe woning op het perceel te bouwen.

Indien u nieuwbouw of verbouw overweegt dan is het bouwblok dusdanig groot dat er vele mogelijkheden zijn om uw droomwoning te realiseren. Globaal heeft het bouwblok de volgende maatvoering: 30 meter breed en 20 meter diep. De maximale breedte van een woning bedraagt 20 meter met een maximale nokhoogte van 7 meter. De totale oppervlakte van de bijgebouwen (zoals een schuur, vrijstaande garage of stal) mag maximaal 100 m2 bedragen.

Serieuze kandidaat kopers nodigen wij uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
– Zeer uitdrukkelijk verzoek het perceel niet zonder makelaar betreden.
– Het perceel kan zowel bebouwd worden voor een permanente- als voor een recreatiewoning.
– Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur formeel niet toegestaan.
– Bouwjaar woning 1965.
– Op slechts enkele honderden meters van de uitgestrekte Noordzeestranden.
– Woonoppervlakte ca. 96 m2.
– Inhoud ca. 330 m3.
– Bouwkundig goed onderhouden.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond:
Binnenkomst in de hal, met aan de linkerzijde de slaapvleugel en aan de rechterzijde de keuken en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard en heeft aan drie zijdes zicht op het groen. De keuken is eenvoudig, maar functioneel. Achter de keuken is een bijkeuken gesitueerd. In de slaapvleugel treft u drie slaapkamers, het toilet en de badkamer voorzien van wastafel en douche. 

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging ten opzichte van steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er op gericht om van Renesse de hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googelen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Als u wilt investeren: Renesse is dé badlocatie van Zeeland als het om prijsontwikkeling gaat.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  96 m²
 • Perceelsoppervlakte
  12460 m²
 • Inhoud
  330 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.