Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Druivenlaan 4

KORTGENE
96 m²
kamers
€ 425.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Keurige, geheel gelijkvloerse bungalow met een perfecte indeling. Gelegen op een prachtig hoekperceel eigen grond en een heerlijk rustige plek aan een niet doorgaande laan van bungalowwijk “De Boogerd”.

“De Boogerd” is een groene oase op loopafstand van het dorp Kortgene, het Veerse Meer en de jachthaven. Uitgestrekte natuur, watersport, maar ook gezellige drukte in het dorp ’s zomers en de jachthaven van Kortgene zijn alle binnen handbereik. Kortgene kent een uitstekend voorzieningen niveau. Stedelijke voorzieningen zijn er binnen een straal van 12 kilometer in gezellige stadjes als Goes en Zierikzee.

De indeling is als volgt:
Bij aankomst parkeert u er gemakkelijk met twee auto’s op eigen terrein. U ziet in één oogopslag dat alles er keurig verzorgd uitziet. Via de overdekte entree komt u binnen in de hal met meterkast, toilet en garderobe.

Rechts van de hal is de woonkamer. Deze is heerlijk licht en biedt u uitzicht op eigen tuin. De haardpartij is een gezellig element en via de tuindeur heeft u direct toegang tot het tuinterras.

De open keuken is voorzien van een nette hoekopstelling met de gebruikelijke inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de tuin.

Links van de hal zijn 3 mooie kamers (waarvan thans 1 logeerkamer, 1 werkkamer en 1 slaapkamer) en een verzorgde badkamer met bad en wastafel.

Heel praktisch is de inpandige berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting en handwasbakje. Deze bereikt u eveneens vanuit de hal.

Rondom de woning ligt een tuin met terras en gazon. Uw privacy is er perfect. Als berging is er een flinke blokhut. Desgewenst zou er eventueel ruimte zijn voor de bouw van een garage.

De woning is netjes onderhouden en wordt centraal verwarmd middels een Intergas combi ketel uit 2021.
Er is muur- en dakisolatie alsmede dubbel glas. De energiekosten van de woning zijn erg laag doordat de woonkamer pal op het zuiden ligt en tevens is de woning voorzien van 9 zonnepanelen. De gehele begane grond vloer is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Kortom: een woning waar u al heel lang naar op zoek bent, maar eigenlijk nergens tegenkomt.

Geïnteresseerd? aarzel daarom niet, maak uw droom werkelijkheid en neem contact op met BOOT makelaars. Wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 425.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  96 m²
 • Perceelsoppervlakte
  482 m²
 • Inhoud
  399 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandkreekstraat 1
KORTGENE
€ 325.000,- k.k.
95 m²
4 kamers
Beschikbaar
Soetelaer 22
KORTGENE
€ 349.500,- k.k.
103 m²
3 kamers
Beschikbaar
Wilhelminastraat 73
KORTGENE
€ 359.000,- k.k.
110 m²
5 kamers
Beschikbaar
Botterlaan 46
KORTGENE
€ 875.000,- k.k.
166 m²
5 kamers
Beschikbaar
Kaaistraat 1517
KORTGENE
€ 350.000,- k.k.
200 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.