Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Drilhoek 6

BROUWERSHAVEN
62 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Let op, deze woning is enkel geschikt voor permanente bewoning!

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze woning uit omstreeks 1900  in het centrum van Brouwershaven aanbieden. Deze woning is gelegen op een krappe vijftig meter van de Jachthaven waar tevens een groot parkeerterrein is gevestigd. Ook zijn een supermarkt, terrasjes en diverse restaurants op loopafstand. Kortom, een woning met potentie in de binnenstad van het gezellige Brouwershaven.

Deze woning is uitermate geschikt voor een starter, klusser of (particuliere) belegger die deze woning nieuw leven in wilt blazen. Een pluspunt van deze woning is de aanwezigheid van een voor- en achterkamer op de begane grond, zodat u hier zowel een aparte zithoek als eethoek kunt creëren. Een ander pluspunt is dat deze woning beschikt over een zonnige stadstuin inclusief achterom.

Indeling: hal, woonkamer bestaande uit twee gedeeltes en trapopgang naar de verdieping. In de aanbouw bevindt zich de keuken met aansluitend een ruimte waar een douche en een toilet is gevestigd. Op de bovenverdieping is één slaapkamer en een overloop met kastruimte.

Het geheel verkeert in een matige staat en dient gemoderniseerd en verbeterd te worden. De totale woonoppervlakte is ca. 60 m2 en de inhoud ca. 175 m3.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Bouwjaar ca. 1900.
– Gelegen in het gezellige centrum van Brouwershaven.
– Geheel dient verbeterd en gemoderniseerd te worden.
– Voor- en achterkamer voor een apart zit- en eetgedeelte.
– Zonnige stadstuin op het zuiden inclusief achterom.
– Woonoppervlakte ca. 60 m2, inhoud ca. 175 m3.
– Deze woning is enkel geschikt voor permanente bewoning.
– Oplevering in onderling overleg.
 
Brouwershaven:
Brouwershaven is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom. Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau, heeft een tandarts en een huisarts en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Er is een prima busverbinding. De afstand tot de Randstad is relatief klein; via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  62 m²
 • Perceelsoppervlakte
  80 m²
 • Inhoud
  175 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.