Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 63

KATTENDIJKE
64 m²
kamers
€ 189.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op één van de leukste plekjes van Kattendijke gelegen, knusse woning.
De voorzijde grenst aan het dorpshart/plein met daarop de karakteristieke muziektent en veel groen.
Zowel van hieruit als vanuit de woning heeft u een schitterend zicht op de dorpskerk (Rijkmonument, begin 15 eeuw).
De achterzijde van de woning grenst aan de kerktuin.
Er is in de omgeving ruime parkeergelegenheid.

Dit sfeervolle, goed gerenoveerde huis is ideaal voor starters of een 1 à 2 persoonshuishouden. U woont hier in de rustige dorpskern met de nationaal park de Oosterschelde op loopafstand. De stad Goes met alle voorzieningen is binnen 10 minuten bereikbaar.
Kattendijke is een vriendelijk sociaal dorp met een actieve dorpsvereniging en zorg coöperatie. Bij omringende boerderijen is fruit en vlees verkrijgbaar.

Betreft energielabel C.

De woning is gebouwd omstreeks 1938 en in 2004 en 2018 grondig verbouwd. Bij de laatste verbouwing werden de pannen en het dakbeschot vervangen.
Boven zijn recent nieuwe kunststof kozijnen geplaatst en beneden een nieuwe kunststof achterdeur

Begane grond:
Hal met meterkast en grote vaste kast met ruimte voor een wasmachine. De woonkamer is aan de voorkant van het huis gesitueerd. U heeft hier leuk uitzicht op de voortuin met daarachter een dorpsplantsoen en dan pas de straat. In de woonkamer is een inzethaard geplaatst. Aan de achterkant van het huis is de woonkeuken gesitueerd. Hier is voldoende ruimte voor een flinke eettafel. De nette keuken met ruime opbergruimte beschikt over gasfornuis, afzuigkap, en koelkast met vriesgedeelte.
Een leuk detail in deze ruimte is de trap naar de bovenverdieping die de keuken als het ware splitst in een kook- en een eetgedeelte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een portaal met achterdeur en toilet.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping is een grote overloop die nu in gebruik is als tv-hoek. Eventueel zou hier nog een kamertje gerealiseerd kunnen worden. Er is een compacte maar zeer praktische badkamer met douche en een wastafelmeubel. Aan de voorkant zijn 2 slaapkamers, beiden circa 2.10 meter x 3.10 meter.

2e verdieping:
Via een (los) trappetje is de vliering bereikbaar.

Tuin
De woning heeft een diepe voortuin die geheel omheind is. deze voortuin is op het zuiden gesitueerd. Doordat de woning een flink stuk van de straat staat kunt u in deze tuin in alle rust van de zon genieten.
De achtertuin is geheel bestraat en is met een achterom bereikbaar. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een schuur van ca. 10 m².

Oplevering in onderling overleg (desgewenst snel).

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 189.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Perceelsoppervlakte
  115 m²
 • Inhoud
  238 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.