Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dorpsring 31

NOORDWELLE
Icon
100 m²
Icon
kamers
€ 275.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een toplocatie in één van de mooiste dorpen van Schouwen-Duiveland? Dan is dit object mogelijk iets voor u. Gelegen aan de karakteristieke Dorpsring van Noordwelle bieden wij u deze woning te koop aan. Het betreft een bijzonder object met een bijzondere indeling én zicht op de Corneliuskerk.

Op de begane grond is namelijk een grote slaapkamer (ca. 28 m²) met een badkamer en-suite welke voorzien is van een ligbad, douche en wastafel aanwezig. Verder bevindt zich op de begane grond nog een slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Het woonhuis is een fijn en prettig gelegen woning met uitzicht op de dorpsring. De woonkamer is een grote ruimte met sfeerhaard en grenst aan de open woonkeuken op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een besloten tuin van ca. 7 x 3,3 m. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping nog een heerlijk balkon welke, eveneens als de tuin, gelegen is op het zuiden.

Algemeen kunnen we stellen dat de woning in een goede staat van onderhoud verkeert, waarbij wel opgemerkt wordt dat de woning op enkele punten naar wens gemoderniseerd zou kunnen worden. De woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 100 m² en een inhoud van ca. 402 m³.

Wanneer u op zoek bent naar een woning met mogelijkheden, op een goede locatie, dan is dit zeker een interessante woning! Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Gelegen op korte afstand van het Noordzeestrand;
– Ruime woonkamer en keuken;
– Voorzien van 2 slaapkamers;
– Mogelijkheid tot het realiseren van een 3e slaapkamer;
– Woonoppervlakte ca. 100 m², overige inpandige ruimte 7 m²;
– Voorzien van dubbelglas en muurisolatie;
– Bouwkundig in een prima staat;
– Tuin én balkon op het zuiden;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond: vanuit de entree heeft u aan uw rechterhand een slaapkamer en links de trapopgang naar de etage. Onder de trap treft u de meterkast/trapkast. Vanuit de hal is er rechts toegang tot het toilet. Voorts vanuit de hal treft u een zeer ruime slaapkamer met een badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een aparte douche, ligbad en een aparte wastafel. Verder bevindt zich in de slaapkamer een aparte inbouwkast waar de witgoedaansluitingen gesitueerd zijn. Vanuit de slaapkamer is er tevens toegang tot de achtertuin.

Verdieping: via de trapopgang komt u aan op de eerste verdieping waar u rechts de toegang heeft tot de woonkamer met aansluitend een balkon. Rechts vanuit de woonkamer treft u de hoekkeuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, magnetron, gaskookplaat met afzuigkap, oven en een vaatwasser.

Tweede verdieping: middels een luik op de overloop kunt u door middel van een vlizotrap de tweede verdieping bereiken. De tweede verdieping is voorzien van 2 Veluxramen. Tevens is er voldoende bergruimte onder het knieschot aanwezig. Ook de cv-opstelling is op deze verdieping gesitueerd.

Noordwelle
‘De Dorpsgemeenschap’ vervult een belangrijke sociale rol. Veel inwoners van het dorp zijn lid van deze vereniging. Met de organisatie van gezellige avonden houdt de vereniging het dorp levendig. Alle activiteiten vinden plaats in het multifunctionele dorpshuis. Noordwelle is een plek voor mensen die landelijk én toch in de buurt van voorzieningen willen wonen. Renesse is een gezellig dorp op korte afstand met vele voorzieningen zoals restaurantjes, supermarkten en sportverenigingen. Daarnaast zijn de Noordzeestranden, diverse natuurgebieden en het Grevelingenmeer in nabijheid gelegen. Ook het Randstedelijk gebied is met 45 autominuten te bereiken. Het is dan ook goed te begrijpen dat veel Randstedelingen blijven werken in de Randstad, maar willen wonen in een rustige plaats als Noordwelle. Uiteraard beschikt het dorp ook over een goede busverbinding met de overige kernen op het eiland.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 275.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  80 m²
 • Inhoud
  402 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.