Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dorpsdijk 26

WISSENKERKE
Icon
75 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Wissenkerke; ouder type 2^1 kap DIJK-woning met achterplaats en grote separate moestuin.

Wissenkerke vormt het middelpunt van het door het Veerse Meer en Nationaal Park “Oosterschelde” omsloten voormalig eiland Noord-Beveland. Het is een fijn dorp om te wonen. Er is een goed voorzieningenniveau, het leven is er minder gehaast en de omgeving is er prachtig.

BOOT makelaars biedt hier, op het oudste en ook meest nostalgische stukje van het dorp, een verrassend leuke dijkwoning te koop aan. Het achter de woning gelegen perceel tuingrond met daarop o.a. 2 kersenbomen, 2 pruimenbomen, 3 rode bessenstruiken en diverse bramenstruiken, maakt het voor de liefhebber extra aantrekkelijk.
Dat er aan deze woning nog wel het nodige moet gebeuren kan u dan niet meer deren.

U parkeert er gratis voor de deur. Vervolgens komt u binnen in een ruime hal met elektriciteitsmeter en toilet alsmede de trapopgang naar de verdieping en de trapafgang (7 treden) naar het souterrain.

Links van de hal is de gezellige woonkamer met marmoleum vloerbedekking, een schouwtje met fraaie tegels en een authentiek balkenplafond.

Leuk detail is de “opkamer” die niet alleen extra ruimte geeft aan de woonkamer maar het geheel ook een geheel eigen uitstraling geeft.

Het souterrain bestaat uit een kleine keuken met een eenvoudige hoekinbouw voorzien van 5 pits gaskooktoestel en oven. Naast de keuken is een eetkamer met opbergruimte, toegang tot de douche met wastafel en 2e toilet, alsmede een aangebouwde extra ruimte die eveneens als berging kan dienen, maar die tot enige tijd terug als slaapkamer functioneerde.

De verdieping heeft een overloop, een slaapkamer en een kleedkamer (die eventueel ook als slaapkamer kan dienen)

Achter het huis is een afgesloten plaatsje, een kleine berging en een poort waardoor u naar de moestuin kunt.

De woning zelf is gebouwd op 110 m² eigen grond en het perceel tuingrond meet 183m² eigen grond.

Algemeen: deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen. Overal dubbel glas. Centrale verwarming d.m.v. radiatoren en een Nefit ketel.

Deze woning is een kluswoning en wordt aangeboden inclusief meubilering en stoffering en overige inventaris zoals ten tijde van de bezichtiging aanwezig. Oplevering op korte termijn.

Kortom: de handen uit de mouwen om uw eigen thuis te realiseren in deze karakteristieke woning en op dit fijne plekje!!

NB: Bij de koop van de woning zijn inbegrepen alle roerende zaken zoals deze ten tijde van de bezichtigingen in de onroerende zaak aanwezig zijn (waaronder o.a. meubels, een t.v. toestel, etc.)

Uw interesse is gewekt? Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging zodat u deze woning ook nader kunt beleven.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  293 m²
 • Inhoud
  339 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wissenkerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.