Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Doormanstraat 27

KOUDEKERKE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuke en nette hoekwoning met GARAGE! Gelegen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie aan een doodlopend stukje van de Doormanstraat. Zeker met kinderen is het hier ideaal en veilig wonen. Spelen op de straat of op het nabijgelegen garagepleintje is hier prima mogelijk. Een ander voordeel van een hoekwoning is het gegeven dat er maar aan één kant buren zijn. Zonnepanelen en voldoende isolatie zorgen bij deze woning ook nog eens voor een energielabel B. Dat is voor een dergelijke woning een meer dan prima label. Kortom kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De woonkamer is voorzien van een mooie plavuizen vloer, heeft veel daglichtinval en biedt een leuk uitzicht op de omgeving. Een schouwpartij zorgt voor een gezellige indeling. In 2020 is er een nieuwe, stijlvolle keuken geplaatst. Deze is voorzien van een koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken maar ook vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. In de hal is er toegang tot de moderne toiletruimte en een handige trapkast.

SLAPEN EN MEER
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel. De badkamer is functioneel en voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineopstelling. Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met handige opbergkasten, tevens bevindt zich hier de cv-opstelling. Zeer fraai is de vierde (slaap)kamer. Momenteel is deze in gebruik als werkkamer met de nodige bergruimte. Een tweetal dakramen zorgt voor voldoende daglicht op deze verdieping.

TUIN & GARAGE
De achtertuin is voorzien van bestrating en groen. Hier is het heerlijk in of juist uit de zon zitten. Een brede poort biedt toegang tot het naastgelegen garageplein en richting de bijbehorende garage. Ook aan de voorzijde is er nog een aardig stuk tuin. Tussen voor en achtertuin zorgt een overkapping (tussen huis en garage, ideaal te gebruiken als opslagruimte) voor een verbinding. Vanuit deze ruimte is er ook een toegangsdeur naar de garage. De garage komt uit op een garageplein, direct naast het woonhuis. Deze garage is voorzien van elektra en tevens van een elektrische, op afstand bedienbare, garagedeur.

ALGEMEEN
-Op de eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen, nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
-Dak- en muurisolatie.
-12 zonnepanelen uit 2020. Deze leverden in 2022 circa 3.100 kWh aan stroom op.
-De goten voor en achter zijn in 2022 vernieuwd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.
Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  174 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.