Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dokter Schutterstraat 42

OOSTERLAND
104 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In Oosterland aan de Dokter Schutterstraat mogen wij u deze nette (geschakelde) twee-onder-één kapwoning met een zonnige achtertuin aanbieden. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van meerdere terrassen, zo kunt u de gehele dag genieten van de zon. Het geheel is gelegen op een perceel van 229 m² eigen grond waarbij het mogelijk is om met één auto op eigen terrein te parkeren.

De woning beschikt over drie slaapkamers welke verdeeld zijn over verschillende levels. Zo is de woonkamer op level één gesitueerd, de badkamer en één slaapkamer aan de voorzijde van de woning op level twee en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning op level drie. De algemene staat en het onderhoud van de woning is goed, echter zijn de keuken en badkamer enigszins gedateerd te noemen. De voormalige garage is omgebouwd tot een bijkeuken met een voorportaal. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 104 m² en de inhoud is ca. 392 m³.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Bouwjaar 1978;
– Voorzien van (deels) muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas;
– Woonoppervlakte ca. 104 m², inhoud ca. 392 m³;
– Fraaie tuin ca. 14 x 8 meter op het zuidoosten;
– Voorzien van 3 slaapkamers;
– Masterbedroom is voorzien van airco;
– Achtergevel is in 2020 vernieuwd;
– Voorzien van een ruime kelder 4 m x 4,35 m;
– Zeer ruime bijkeuken;
– Cv-ketel uit 2018;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond:
Via de nette voortuin komt u aan bij de voordeur. Bij binnenkomst in de hal treft u rechts het toilet en de meterkast, voorts de deur naar de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven, inbouwkoelkast en een losse vaatwasser. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken/kantoorruimte toegankelijk en middels een trapverhoging in de keuken is de woonkamer te bereiken. Vanuit de keuken is er onder de trap toegang tot de kelder.

Indeling etage:
Via de trap komt u aan op de overloop van de verdieping. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer verdeeld over twee levels. De badkamer en één van de slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning (level 2), de twee andere slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning (level 3), de masterbedroom is voorzien van airco.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is te bereiken vanuit de woonkamer, door middel van openslaande deuren, en vanuit de garage. De fraaie tuin is speels aangelegd en is voorzien van meerdere terrassen. Zo kunt u direct achter het huis, op het verhoogde terras, genieten van de zon of achter in de tuin op het tweede terras.

Oosterland:
Oosterland is een dorp met een goed voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding en diverse winkels. Het dorp kenmerkt zich tevens door een sterk verenigingsleven. De ligging ten opzichte van grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda is gunstig. Rotterdam is in ca. 35 minuten autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in het Randstedelijk gebied en kiezen ze bewust voor het rustige Zeeuwse wonen. De monumentenstad Zierikzee is op ca. zeven kilometer gelegen en heeft op het eiland een centrumfunctie. Zierikzee is een gezellige stad met terrasjes, goede restaurants en alle overige nodige voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  229 m²
 • Inhoud
  392 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.