Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dok van Perry 5

VLISSINGEN
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit jonge (2012) appartement is gelegen op een werkelijk fantastische plek met vanuit de woonkamer een schitterend uitzicht over het voormalige droogdok van Vlissingen, de binnenhaven met de historische mijnenveger, de gerestaureerde Scheldekraan en de historische gebouwen die het Scheldeverleden van Vlissingen zo kenmerken. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van iets meer dan 100 m², een fijn balkon, een eigen berging en eigen parkeerplaats. Vlissingen is volop bezig met de ontwikkeling van het voormalige Scheldeterrein en het gerestaureerde Perrydok is een mooi onderdeel hiervan.

Indeling:

Begane grond:
Entree van het appartementencomplex met lift en trappen naar de verdiepingen.

Indeling appartement:
Entree, ruime hal met toegang tot het toilet, een ruime plek voor de garderobe en de deur naar de woonkamer. De woonkamer is lekker ruim met aan de achterzijde van het appartement de fijne keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon en hier is het in de loop van de dag lekker genieten van het zonnetje. Het zitgedeelte en de eetkamer bevinden zich aan de voorzijde en vanuit hier heb je een mooi uitzicht over het Dok van Perry. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers en een fraaie badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Daarnaast is er een praktische bijkeuken met CV-ketel en de aansluiting voor huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine.

Ligging:
Het appartement is gelegen op loopafstand van de winkels in de Walstraat en Lange Zelke maar ook op korte afstand van de Boulevard, de zee en het strand, kortom een heerlijke locatie!

Algemeen:
– Eigen berging op de begane grond,
– Eigen parkeerplaats,
– Woonoppervlakte ca. 105 m²,
– Fijn balkon aan de achterzijde,
– Schitterend uitzicht,
– Fraaie PVC vloer,
– Verdieping middels lift bereikbaar,
– Nabij alle voorzieningen.

Om een goede indruk van dit leuke en jonge appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer geen eigen bewoning.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2012
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Inhoud
  330 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.