Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dingmanshoofd 4

VROUWENPOLDER
100 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Riante, vrijstaande recreatiewoning op een mooie locatie in Vrouwenpolder. Duinen, natuur, zee en strand zijn hier de natuurlijke buren. Binnen een paar minuten lopen staat u vanaf deze locatie middenin het duinlandschap! De woning is gelegen op het recreatiepark Breezand II en is goed onderhouden. Breezand II grenst niet alleen aan de duinen en het strand maar ook aan het natuurgebied Oranjezon en het Veerse Meer is gesitueerd op zeer korte afstand. Een ideale plek met tal van mogelijkheden.

De woonkamer is tuingericht en ruim bemeten. Een haardpartij zorgt voor de juiste sfeer. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar de tuin. Woonkamer en keuken vormen een grote ruimte. De keuken is op leeftijd maar wel van goede kwaliteit. Op de begane grond is er verder een ruime slaapkamer en een badkamer aanwezig. Deze badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. Tevens is er een separaat toilet.

Normaal gesproken zijn er op de verdieping, bij dit type woning, twee slaapkamers. De huidige eigenaar heeft er echter voor gekozen om het voormalige buitenterras te voorzien van een dak waardoor er twee extra ruimtes ontstaan zijn. In de basis zijn deze ruimtes gevormd, ze dienen echter wel afgewerkt te worden. Op deze manier zouden er een extra slaapkamer en een extra badkamer gerealiseerd kunnen worden. De oorspronkelijke slaapkamers zijn overigens ruim van opzet en prima geschikt voor twee personen per slaapkamer. Momenteel is er dan ook ruimte voor zes personen.

De tuin is rondom de woning gelegen. Door de ligging is er altijd wel een plaatsje om in, of juist uit, de zon te zitten. De tuin is voorzien van gras, hagen en terras. Pluspunt is de, naast de standaard berging, aangebouwde, extra berging van circa 13m². Tevens is er op het eigen terrein plaats voor twee auto’s.

Kortom eeEen ideale plek om van Zeeland te genietenn ideale stek om van Zeeland te genieten. Tevens is het object prima te verhuren.

ALGEMEEN
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris.
-Nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met triple beglazing.
-Oplevering in onderling overleg, bij voorkeur vanaf eind september 2022 i.v.m. verhuur.

Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1989
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  368 m²
 • Inhoud
  378 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.