Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Deurlostraat 4

ZOUTELANDE
112 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Tweekapper op een rustige en goede woonlocatie in de fraaie kustplaats Zoutelande. Dichtbij het strand en het centrum maar wel buiten de toeristische drukte die kenmerkend is voor een Walcherse kustplaats. Daarom eigenlijk het beste van twee werelden. Het geheel is gelegen op een perceel van 333m² eigen grond en in de tuin staat een bijgebouw wat prima dienst kan doen als gastenverblijf! In het verleden werd dit bijgebouw dan ook recreatief verhuurd. Na wat modernisatie is dat voor u misschien ook weer een optie?

WONEN
Licht is het kenmerk van de woonkamer, deze is namelijk voorzien van diverse ramen. De houten parketvloer geeft de juiste sfeer. De keuken valt vanwege het kleurgebruik op en is voorzien van een gaskookplaat, combi magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap. Handig voor het dagelijkse gebruik is de aangebouwde bijkeuken. De begane grond is verder voorzien van een toilet en een kelderkast.

SLAPEN
Op de verdieping is er aan de voorzijde een brede slaapkamer. Voorheen waren dit twee kleinere kamers. Aan de achterzijde zijn er nog twee (slaap)kamers en in het midden een badkamer met douche en toilet. Via een zoldertrap is de ruim bemeten bergzolder te bereiken. Naast bergruimte is de zolder ook de plek voor de cv-opstelling. Een dakraam zorgt voor het daglicht.

GASTENVERBLIJF & TUIN
Het bijgebouw betreft een zelfstandige woonruimte die momenteel voorzien is van verouderd sanitair en een eenvoudige keuken. Om dit verblijf in ere te herstellen is modernisatie wel te adviseren. Na modernisatie is dit een mooie plek voor het houden van gasten. Aan de achterzijde zijn er twee bergingen en in de achtertuin staat nog een houten blokhut.

De achtertuin is gesitueerd op het oosten. Op dit perceel is het mogelijk om de hele dag in of juist uit de zon te zitten. Naast de achtertuin is er een ruime oprit aan de voorzijde en een stuk extra tuin aan de noordzijde van het bijgebouw.

ALGEMEEN
-10 zonnepanelen uit 2021 (huur)
-Airco unit in de woonkamer en het gastenverblijf
-Cv-ketel in de woning en een separate Cv-ketel voor het gastenverblijf
-Elektrische vloerverwarming in de keuken
-Elektrische kranen in de keuken en in één van de slaapkamers
-De spouwmuren zijn in 2022 na geïsoleerd
-Eigen oprit met plaats voor diverse auto’s
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, dit op 5 minuten loopafstand van Deurlostraat 4.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1963
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  333 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Stroming 6
ZOUTELANDE
€ 639.000,- k.k.
63 m²
4 kamers
Beschikbaar
Duinstraatje 8
ZOUTELANDE
€ 559.000,- k.k.
100 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.