Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Deltastraat 17

COLIJNSPLAAT
94 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starters opgelet! Betaalbare gezinswoning met flinke tuin en schuur.

Deze middenwoning met flinke tuin en gratis parkeermogelijkheid in de straat, is gelegen in een rustige woonstraat van het aantrekkelijke dorp Colijnsplaat. Het object is gebouwd in 1962 en tot nu toe bewoond geweest door de eerste eigenaar. Vanwege de leeftijd van de eigenaar wordt de woning nu verkocht. Door de jaren heen zijn er o.a. gedeeltelijk kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst, de dakbedekking vervangen en het dak en de vloer zijn geïsoleerd. Dat de woning met liefde is bewoond voelt u meteen. Voor de huidige woonwensen op het gebied van comfort en luxe zal er het een en ander moeten veranderen. Hiermee is rekening gehouden in de vraagprijs. Positief is dat u helemaal uw eigen woonwens kunt realiseren.

Het vissersdorp Colijnsplaat ligt aan Nationaal Park Oosterschelde en kent een goed voorzieningen niveau. Verder bevindt het zich op korte afstand van het Veerse Meer en het Noordzeestrand. Ook ligt het centraal t.o.v. leuke steden als Middelburg, Goes en Zierikzee. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is wonen permanent genieten!

Indeling

Begane grond
Overdekte entree, gang, toilet, trapopgang en meterkast.
De woonkamer heeft een houten vloer en een leuk uitzicht naar zowel de voor- als de achterzijde. Het is een echte doorzon woonkamer zoals gebruikelijk in de jaren zestig. Het balkenplafond is keurig aangebracht en echte vintage!

Er is een gesloten keuken. Deze heeft een betonnen vloer en is aan de achterzijde op eenvoudige wijze uitgebouwd. U vindt er een net aanrechtblok met gaskookplaat en afzuigkap. Verder is er een praktische kelderkast en een aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping
De verdiepingsvloer van beton. Vanaf de overloop is er toegang tot drie slaapkamers. U vindt op deze verdieping veel praktische (opbergruimte) vaste kasten. Daarbij is de badkamer verrassend ruim. Deze is voorzien van douche en wastafel.

Tuin
De woning is gesitueerd op een mooi perceel van 194m² eigen grond. Door de diepte van de tuin zou er best ruimte zijn voor een mooie aanbouw. De tuin bestaat voor een groot deel uit (voormalige)moestuin en beschikt over een 2-tal bergingen waaronder een blokhut met elektriciteitsvoorziening. Er is een vrije achterom.

Algemeen: lokale verwarming d.m.v. gaskachel. Warmwater d.m.v. geiser (eigendom). Grotendeels dubbel glas. Dakisolatie. Gedeeltelijk kunststof kozijnen.

Kortom: een fijn huis om te starten of misschien wel kleiner te gaan wonen!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  94 m²
 • Perceelsoppervlakte
  194 m²
 • Inhoud
  317 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.