Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

de Weitjes 4

GEERSDIJK
90 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Instapklaar en onderhoudsvriendelijke tussenwoning op een rustige locatie.

Geersdijk ligt te midden van het fraaie Noord-Bevelandse polderlandschap. Het is een sociaal dorp met ongeveer 300 inwoners. Er is een actief verenigingsleven. Winkels en andere voorzieningen vindt u in de buurdorpen Kortgene (3 km) en Wissenkerke (2 km). Het leven op het dorp is er minder gehaast. U kunt er dagelijks genieten van de schone lucht, de prachtige omgeving en de heerlijke fietspaden. Het Veerse Meer (met het Geersdijkse Kaaitje en het strandje) en het Noordzeestrand zijn vlakbij. Leuke steden als Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met circa 25 autominuten goed aan te rijden.

De indeling is als volgt: u komt binnen in de hal, waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden. Vanuit de hal bereikt u de sfeervolle woonkamer, met veel licht en mooie tegelvloer. Er is in de woonkamer een handige trapkast/bergruimte aanwezig.
Er is een open keuken met een hoekopstelling, voorzien van o.a. 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin doormiddel van een schuifpui.

Op de bovenverdieping is er een overloop, 2 ruime slaapkamers, badkamer en een opbergruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van Velux dakramen. De badkamer ligt centraal tussen de 2 slaapkamers en heeft een douche/bad, wastafel en een toilet. In de bergruimte is de opstelplaats van de C.V. ketel en de aansluiting van de wasmachine.

De bergzolder is toegankelijk via een vlizotrap.

De achtertuin is netjes betegelt en heeft een houten berging met kunststof gevelbekleding voorzien van elektra. Door de ligging op het zuiden kunt u de hele dag genieten van de zon of een heerlijk koel plekje zoeken onder de parasol. De tuin heeft de beschikking over een vrije achterom.

Kortom: Als u op zoek bent naar een woning waar u zo in kunt, dan is dit uw huis!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2006
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  126 m²
 • Inhoud
  324 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.