Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

De Stelle 17

GOES
142 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een prachtig vrijstaand huis met o.a. ruime hal, aangebouwde kantoorruimte, 5 slaapkamers en mooie tuin, gelegen in een van de meest populaire woonwijken van Goes.

De woning is gelegen in de Noordhoek, een groene woonwijk gelegen op korte afstand van het centrum en grenzend aan het stadspark De Hollandse Hoeve met kinderboerderij. Veel groen maar ook voorzieningen als scholen, supermarkt, verenigingen, zwembad zijn op loopafstand aanwezig. Een ander voordeel van deze locatie is dat de woningen ruim zijn opgezet zodat er voldoende parkeergelegenheid in de wijk aanwezig is en dat geldt ook voor de voetpaden waardoor het ook een verkeersveilige woonwijk is.

Indeling
Aangekomen bij de woning ziet u een goed onderhouden huis met oprijpad waar plaats is voor 1 auto. Via het pad komt u bij de entree van de woning. In de royale hal treft u de meterkast met voldoende groepen, toiletruimte en de vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u zowel naar de woonkamer als naar de aangebouwde kantoor/studieruimte (dit biedt bijvoorbeeld ook een uitstekende mogelijkheid voor een praktijk aan huis).

In de ruime en lichte woonkamer is het zitgedeelte gesitueerd aan de voorzijde waarbij u een leuk uitzicht hebt naar de straatzijde.

De halfopen keuken is goed verzorgd en ruim van opzet. U treft er naast heel veel kastruimte de volgende inbouwapparatuur: koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron.

Bijzonder praktisch is de aangrenzende bijkeuken met witgoedaansluiting en achterdeur. Tevens is hier een extra inpandige berging gerealiseerd.

1e verdieping
Deze verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Een overloop geeft u toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De keurig betegelde badkamer beschikt over een complete opstelling met douche, bad, toilet en wastafelmeubel. In de badkamer is ook een raam aanwezig dat kan zorgen voor een goede natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Ook deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier treft u heel veel opbergmogelijkheden, de c.v. opstelling (Nefit Smartline), en 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel en de andere met groot Velux dakvenster.

Bijkeuken en kantoor
Zoals eerder al benoemd beschikt deze woning over een aparte bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger, toegang tot de inpandige berging en vanuit de hal rechtstreeks toegang tot het kantoor (in de voormalige garage).

Zowel beneden in de woonkamer als boven op de slaapkamers zijn rolluiken geplaatst die in de zomer voor heerlijk koele kamers zorgen.

Tuin
De tuin van de woning is gelegen op het noord-oosten en beschikt over een vrije achterom. Door deze ligging kunt u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van de heerlijke achtertuin. Tevens vindt u hier een grote blokhut als berging.

Onderhoud
De woning is altijd goed onderhouden, voorzien van dubbel glas, muur-vloer-dakisolatie, horren, rolluiken, degelijk hang- en sluitwerk en zonwering.

Algemeen
– VRIJSTAAND
– Bouwjaar 1987
– Inhoud: Ca. 525 m³
– Woonoppervlak: 142 m²
– Perceel eigen grond 259 m²
– Goed onderhouden
– Bijkeuken
– Inpandige berging
– 5 slaapkamers
– Heerlijke achtertuin
– Uitstekende ligging in woonwijk
– Kantoor/studieruimte op de begane grond.

Kortom: Een bijzonder aantrekkelijk huis op een fantastisch plekje in een heel mooie omgeving.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1987
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  142 m²
 • Perceelsoppervlakte
  259 m²
 • Inhoud
  525 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.