Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

De Boomgaarden 6

GOES
117 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Veel ruimte, zowel binnen als buiten de woning! Aan de Boomgaarden 6 in Goes staat deze nette twee-onder-een-kapwoning. De woning ligt aan de rand van de wijk de Noordhoek op een heerlijk perceel van 271 m2, met direct achter de woning een tuin van circa 16 meter diep.

Naast de ruime woonkamer in een L-vorm en de keuken op de begane grond, biedt het ook een drietal kamers en badkamer op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. De ruimte binnen en de diepe tuin achter, in combinatie met de garage aan de rechterzijde maakt dit tot de ideale gezinswoning!

De woning ligt aan de rand van de kindvriendelijke en groene wijk de Noordhoek. Op een korte loopafstand is de polder te bereiken om een heerlijke ronde door het Zeeuwse landschap te kunnen doen. Daarnaast is het slechts enkel minuten naar het centrum van Goes.

De entree ligt onder de carport, waar voor de garage plek is om te parkeren, aan de zijkant van de woning. De binnenkomst is in de ruime hal, die toegang geeft tot het toilet, meterkast, trapopgang en de woonkamer.

Deze laatste is van een heerlijk formaat, met voorin de royale zithoek. Door de L-vorm is de zithoek namelijk over de gehele breedte gelegen. Hierachter volgt vervolgens de eethoek, met zicht door de schuifpui op de achtertuin.

Naast het eetgedeelte ligt de halfopen keuken. Eventueel kan deze met het weghalen van het aangesloten barretje eenvoudig geheel bij de woonkamer getrokken worden. De keuken is voorzien koelkast, oven, inductiekookplaat en afzuigkap.

Op de keuken volgt de handige bijkeuken, waar naast wat extra bergruimte voor de keuken is, er ook plaats is voor de witgoedapparatuur. Zowel de tuin als de garage zijn vervolgens vanaf de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken is evenals de woning volledig geïsoleerd.

De garage heeft een geïsoleerde sectionaaldeur en ook weer toegang tot de achtertuin. Ondanks dat de woning al volledig geïsoleerd was zijn er toch een aantal investering voor de toekomst gedaan. Zo heeft ook de garage een geïsoleerd dak gekregen en zijn er 8 zonnepanelen geplaatst.

De eerste verdieping heeft verrassend veel ruimte met twee grote dakkapellen, aan zowel de voor- en achterzijde. Voorin de woning ligt de grootste kamer en de tweede slaapkamer. Na de overloop en vaste trap naar de tweede verdieping volgen hierna de derde slaapkamer en de badkamer. De tweede verdieping geeft vanaf de voorzolder toegang tot de vierde slaapkamer.

De fraaie badkamer is nog niet lang geleden geheel vernieuwd en een stuk groter gemaakt door het uitbreiden van de achterste dakkapel. Het is voorzien van een ruime inloopdouche, tweede toilet en schitterend wasmeubel.

De 271 m2 eigen grond waar de woning op staat, ligt grotendeels achter de woning. Dit maakt de tuin achter tot een heerlijk formaat, waar tot laat de zon achterin staat. Direct achter de woning is boven het terras een overkapping gerealiseerd. Dit deel is door het jaar een heerlijk koele plek. De zon is vervolgens op het terras aan de achterkant terug te vinden. Aan de linkerkant van de woning is ook een achterom te vinden, naar de oprit.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Perceelsoppervlakte
  271 m²
 • Inhoud
  450 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.