Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Coxstraat 46

KAPELLE
115 m²
kamers
€ 305.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zoekt u een goed onderhouden woning met potentie en veel grond?

In Kapelle staat deze leuke 2/1 kapwoning met garage, gelegen op een royaal perceel van 286m².
De woning heeft veel te bieden en is met haar 4 slaapkamers, ruime woonkamer en grote tuin ideaal voor gezinnen en/of starters. Het geheel is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en rolluiken. Wel dient er op een aantal punten te worden gemoderniseerd. Parkeren is hier geen probleem, dat kunt u op de eigen oprit als ook vergunningsvrij in de straat.

Kapelle heeft een uitstekend voorzieningenpeil met onder andere een groot winkelbestand, basisscholen, zwembad en sportaccommodaties etc. Al deze voorzieningen liggen op loopafstand. Tevens is Kapelle gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (A 58 / Rotterdam Antwerpen). Goes ligt op circa 5 à 10 autominuten afstand.

Indeling begane grond:
De hal is voorzien van een meterkast, een toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Aansluitend is de ruime woonkamer voorzien van trapkast en een open keuken. De keukeninrichting is ouder, maar kan indien gewenst nog best even mee. Via de deur in de keuken heeft u toegang tot de riante tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 13.67m², 12m² en 7.16m²
Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping en heeft de beschikking over een ligbad, wasmeubel, douche en een toilet.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap. Hier treft u een eerst een overloop met aan de ene zijde bergruimte achter de knieschotten, en aan de andere zijde een berg/stookruimte met daarin de opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit, 2005).
Ook is op deze verdieping een ruime 4e slaapkamer (13m²) aanwezig .

De tuin is op het noordwesten georiënteerd. Door de lengte van de achtertuin zijn er meerdere plekjes om gezellige zithoekjes te maken. Ook een aanbouw behoort zeker tot de mogelijkheden. Tevens heeft u via de tuin toegang tot de garage.

Ziet u ook de potentie van deze woning? BOOT makelaars nodigt u graag uit voor een bezichtiging!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 305.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1983
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  286 m²
 • Inhoud
  463 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.