Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Burghse Ring 218

BURGH-HAAMSTEDE
90 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Let op! Dit object heeft een permanente woonbestemming en mag derhalve niet aangekocht worden voor recreatieve bewoning.

Wij zijn verheugd u namens onze opdrachtgever één van de grootste en meest rustig gelegen appartementen in “Residentie De Burghse Ring” aan te mogen bieden. Dit appartementencomplex ligt op een unieke locatie aan de Burghse Ring met in de directe omgeving diverse winkels. Ook het strand en het bosrijke natuurgebied De Domeinen zijn op korte afstand gelegen en binnen slechts enkele minuten te bereiken. Dit appartement is op de hoek van de eerste etage gesitueerd waardoor u hier een hoge mate van privacy ervaart.

Het absolute pluspunt van dit appartement is de hoeveelheid woonruimte verdeeld over twee etages, een zogenaamde maisonnette. Op de begane grond vindt u een volledig gelijkvloers woonprogramma waarbij de ruime woonkamer met open keuken gezamenlijk een oppervlakte hebben van ruim 40 m2. Op de etage zijn nog twee slaapkamers, twee ruime bergingen en een badkamer gevestigd. Verder behoort er nog een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein bij dit appartement.

De totale woonoppervlakte van dit appartement bedraagt circa 90 m2 (exclusief ruim 12 m2 verdeeld over twee bergingen op de etage). Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U Bent van harte welkom!

De bezichtigingen vinden plaats op maandag 22 en dinsdag 23 november.

Algemeen:
– Woonoppervlakte van circa 90 m2
– Gelijkvloers wonen aanwezig
– Net appartementencomplex met o.a. lift, bellenbord, videofoon en eigen parkeerterrein en eigen berging in de kelder van het gebouw
– Rustige woonomgeving nabij bos en strand
– Drie slaapkamers en twee badkamers
– Bouwjaar 1995 met goede isolatiewaarden
– VVE bijdrage van circa € 186,- per maand
– Nefit Cv-ketel uit 2018
– Gelegen op een rustige hoek op de eerste etage
– Eigen parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein
– Oplevering in onderling overleg

Indeling begane grond: de begane grond bevindt zich op de eerste etage en u komt bij de voordeur door een gezamenlijke hal welke u deelt met nummer 17. Vervolgens komt u in de gang met rechts achtereenvolgens badkamer en apart toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Links vindt u in de hal de meterkast en vervolgens de deur naar de woonkamer. Rechtdoor komt u in de eerste slaapkamer van circa 10 m2. De woonkamer met open keuken is met circa 40 m2 ruim te noemen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een handige bijkeuken met o.a. wasmachineaansluiting en Cv-installatie. Het balkon bereikt u vanuit de woonkamer en bevindt zich op het Westen. Hier geniet u de gehele middag en avond van de zon.

Indeling etage: Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers en de kleinere berging (circa 6 m2) toegankelijk. De grote slaapkamer is ruim 11 m2 en heeft fraaie inbouwkasten aan één zijde. Vanuit deze slaapkamer is de tweede badkamer met aparte douche, wastafel en toilet toegankelijk. Vanuit de kleinere slaapkamer kunt u de tweede berging van ruim 9 m2 bereiken. Kortom, ook hier op de etage heeft u meer dan voldoende leef- en bergruimte.

Burgh-Haamstede: Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen in een prachtig en uitgestrekt gebied, nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1995
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Inhoud
  300 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Westerenban 26
BURGH-HAAMSTEDE
€ 499.000,- k.k.
122 m²
4 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.