Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Burgemeester Snellenstraat 20

KORTGENE
74 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruim 100 jaar geleden werd de eerste steen gelegd voor deze vriendelijke karakteristieke woning. In de loop der jaren is de buurt ontwikkeld tot een bijzonder gezellige woonstraat, waarbij de woningen, de een meer de ander minder, zijn aangepast aan het comfort van nu.
Leuke authentieke details zijn echter bewaard gebleven. Daarom verdient deze charmante woning zeker uw aandacht!

De indeling is als volgt: u komt binnen in de hal met plavuizen, lambrisering en meterkast. De gezellige ruime woonkamer met originele schouw (buiten gebruik) en plavuizen”look” vloer vormt één geheel met de open keuken.

Deze keuken is summier, maar hij voldoet en is wat betreft de aanwezige apparatuur bruikbaar. Aantrekkelijk detail is hier het raam waardoor u een leuk zicht heeft op de achtertuin.

Doordat de met metselwerk uitgevoerde trapopgang zich in de kamer bevindt, heeft deze ruimte een geheel eigen sfeer en een bijzondere uitstraling.

Aan de achterzijde is een praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting.
Verder is hier een badkamer met toilet, douche en wastafel alsmede een praktisch “klompenkot”.

Op de verdieping is een ruime overloop met studiehoek en 2 slaapkamers plus een flinke hoeveelheid opbergruimte.
Ook hier treft u weer dezelfde sfeervolle uitstraling.

Achter het huis ligt een fijne besloten tuin met een vrije achterom, stenen berging, border, (kunst)gazon en een zonnig terras op het zuidwesten.

De dorpskern van Kortgene heeft een uitstekend voorzieningenpeil met ondermeer een (nieuwe) basisschool (de straat uit en u bent er, als u kinderen heeft écht ideaal), winkels, eetgelegenheden, (tand)arts, gezondheidscentrum etc. Goes en Zierikzee zijn leuke stadjes en bereikbaar binnen 15 autominuten. De omgeving is zeer de moeite waard. Het dorp ligt aan het Veerse Meer en dichtbij Nationaal Park Oosterschelde wat bekend staat om haar prachtige natuur en vele recreatiemogelijkheden. Watersporters, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is er de gewoonste zaak van de wereld.

Algemeen: Perceeloppervlakte 150m² eigen grond. Dubbel glas en aan de voorzijde rolluiken. Centrale verwarming d.m.v. radiatoren en een Vaillant combiketel (ca. 2008, recent voorzien van nieuwe printplaat).

Kortom: Echt een heel leuk, sfeervol huis op een goed plekje!

Oplevering: vanaf januari 2023.

Geïnteresseerd? graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  74 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  292 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.