Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Burgemeester Dregmansstraat 27

KOUDEKERKE
143 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen? Op deze rustige en fijne woonlocatie is het mogelijk. Het geheel is gelegen op een perceel van 540m² en is naast een slaapkamer en badkamer op de begane grond ook nog voorzien van twee slaapkamers op de verdieping, een ruime aangebouwde berging/garage en een verzorgde, speels aangelegde tuin. Ook aan duurzaamheid is gedacht, onder andere door de aanwezigheid van 12 zonnepanelen.

(GELIJKVLOERS) WONEN
De woonkamer is tuingericht en gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Diverse ramen geven een mooi zicht op de tuin. Momenteel is de woonkamer ingedeeld in een living aan de achterzijde en een eetruimte aan de kant van de keuken. De keuken in hoekopstelling is onder andere voorzien van een oven, keramische kookplaat en een vaatwasser.

De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is circa 20m² groot en is voorzien van een aantal handige inbouwkasten. Vanuit de hal zijn de badkamer en het separate toilet te bereiken. De badkamer is voorzien van ene douchecabine en wastafel.

EERSTE VERDIEPING
Via de vaste trap is er toegang naar de eerste verdieping. Deze is onderverdeeld in een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Het middengedeelte betreft een zeer riante overloop met bergruimte. De overloop is dusdanig groot dat deze ook prima te gebruiken is als werk- of hobbyruimte.

BERGING EN TUIN
De aangebouwde berging (eventueel in gebruik te nemen als garage) is onderverdeeld in twee ruimtes. Bergruimte aan de voorzijde en een technische-/werkruimte met opstelling cv-ketel aan de achterzijde. De berging is voorzien van verwarming, elektra en water. Een loopdeur aan de achterzijde en een dubbele deur aan de voorzijde zorgen voor toegang.

Een verrassing is de tuin. Groen, terras, grind en hagen zorgen voor een mooie en goed afgestemde afwisseling. Mede door de hoeveelheid groen is er een hoge mate van privacy. De zon is altijd wel op te zoeken terwijl het ook mogelijk is om in de schaduw te zitten. In de tuin staat ook nog een houten berging, ideaal geschikt voor het opslaan van tuinspullen.

ALGEMEEN
-Cv-ketel is in 2023 onderhouden.
-12 zonnepanelen in 2023 goed voor een opbrengst van 3750 KwH.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  143 m²
 • Perceelsoppervlakte
  540 m²
 • Inhoud
  465 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.