Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Brugstraat 2

TERNEUZEN
75 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Verrassende woning op een leuke woonlocatie in Terneuzen. Vrijstaande woning op een perceel van 120m² eigen grond. Veel leefruimte op de begane grond en een verdieping die ruimte biedt aan twee ruime slaapkamers.

WONEN
De indeling is origineel te noemen. Bij binnenkomst stap je direct binnen in de eetkamer, door middel van een deur is deze verbonden met de woonkamer. Bij elkaar toch goed voor zo een 29m² aan woonoppervlakte. In de woonkamer is een handige trapkast aanwezig en er is, via een groot raam aan de voorzijde, goed zicht op de omgeving.

In het verleden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In deze uitbouw bevinden zich een keuken, ruime bijkeuken, toilet en badkamer. Tevens is er vanuit de bijkeuken een vlizotrap naar een kleine bergzolder boven de aanbouw. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een keramische kookplaat. De keuken is inmiddels op leeftijd. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin.
De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. In een separate ruimte is er een toilet. Vanuit de eetkamer vertrekt er een trap naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping bevindt zich een riante overloop met twee dakramen. Ook zijn hier twee kleine slaapkamers gecreëerd. Naar onze mening zijn er op deze verdieping twee goed bruikbare slaapkamers te realiseren. Echter is het aan jouw om hier mee aan de slag te gaan.

TUIN
De achtertuin lijkt optisch beduidend groter dan de werkelijkheid, dit komt doordat er een kadastraal perceel in gebruik is wat geen eigendom is van de eigenaar van Brugstraat 2, hetzelfde geldt voor een de ruime prefab betonnen berging aan de zuidzijde van de woning. Deze werd gebruikt door de eigenaar van Brugstraat 2 echter deze is geen eigendom. De tuin is gesitueerd op het westen. Een plekje in de zon is geen probleem. Er is ook nog een kleine tuin aan voor- en zijkant.

Verkocht wordt het kadastrale perceel gemeente Terneuzen sectie T nummer 688. In de verkooppresentatie is dit perceel oranje gekleurd. Dit perceel is 120m² groot. Aan de overige in gebruik zijnde percelen kunnen geen rechten worden ontleend, deze worden niet mee verkocht. Hoe deze situatie is ontstaan is onbekend. Het is ook niet mogelijk om dit exact te achterhalen bij de verkoper, te meer doordat deze vertegenwoordigt wordt door een derde partij die ook niet bekend is met de ontstane situatie.

ALGEMEEN
-Cv ketel van circa 11 jaar oud.
-Oplevering in onderling overleg.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1890
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  120 m²
 • Inhoud
  215 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.